File? Niet op uw route – dankzij verkeersgegevens in real time.

Ontdek de voordelen van “Live Traffic Information”, exclusief voor de Vito en eVito.

Digitale producten – Connectiviteit voor uw voertuig.

Ontdek alle Mercedes PRO connect producten in één oogopslag en kom te weten welke beschikbaar zijn voor uw voertuig.

Nu beginnen en gratis uittesten!

Maak drie maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van ons welkomstaanbod Mercedes PRO connect.1

Vooruitziend gepland. Maximaal gebruiksklaar.

Met het product “Geoptimaliseerde ondersteuning” hebt u een overzicht van de komende onderhoudsbeurten – en kunt u uw voertuig in topconditie houden.

Brengt u via de snelste weg naar uw bestemming.

Met “Verbeterde navigatie” kunt u de functies van uw MBUX uitbreiden met verkeersinformatie in real time en andere praktische navigatiediensten.

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Mercedes PRO: digitale producten voor uw voertuig.

Uw bestelwagen is een van de belangrijkste medewerkers in uw bedrijf. Met de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO behoudt u een overzicht van uw Mercedes-Benz bestelwagen. Zo hebt u op elk moment toegang tot belangrijke informatie en praktische functies van uw voertuig. Ons doel: uw werkdagen nog eenvoudiger en efficiënter maken.
Wartungen besser planen

Onderhoudswerken beter plannen.

Via de lampjes ziet u wanneer het volgende onderhoud nodig is. Zo ontsnapt er niets meer aan uw aandacht.
Ihr Fahrzeug immer im Blick

Altijd een overzicht van uw voertuig.

Houd de controle over de status van uw voertuig, zelfs als u niet in de buurt bent.
Unnötige Mehrkosten vermeiden

Onnodige extra kosten vermijden.

Houd uw voertuig in topvorm en plan betrouwbaarder zonder risico op uitvallen.

Een overzicht van ons aanbod van Mercedes PRO connect.

Mercedes PRO connect1 maakt de communicatie tussen u en uw voertuig mogelijk – en vooral aanzienlijk eenvoudiger. Lees meer over de veelzijdige producten en hoe u kunt starten met uw bedrijf. 
1

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en fleetoplossing, is verkrijgbaar voor de Vito, eVito, Sprinter en de V-Klasse. Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Neem bij vragen over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw voertuig contact op met uw concessiehouder.

Lorem Ipsum