Mobiele voertuigbediening.

Voertuigen comfortabel vanop afstand ver- en ontgrendelen.

Ons aanbod.

Volledige controle over bepaalde voertuigfuncties – ook wanneer het voertuig niet in het zicht staat. Bedien de deurvergrendeling eenvoudig online, altijd en van op elke plaats.

Voertuigbediening op afstand.

Vanop afstand de voertuigstatus controleren en deuren makkelijk zonder sleutel ver- en ontgrendelen.

Mobiele voertuigbediening in de praktijk.

Op afstand bepaalde voertuigfuncties online sturen.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product “Voertuigbediening op afstand” en nog vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum