Verbeterde navigatie Basis.

Bereik uw doel sneller met alle noodzakelijke informatie.

Met de Mercedes PRO connect diensten “Verbeterde Navigatie Basis”1 ontvangt u digitale diensten voor het multimediasysteem van uw voertuig, die u alle relevante gegevens verschaffen voor een vooruitziende en aangename rit. Verkeersinformatie in real time, voortdurend actuele kaartgegevens en multimedia- en navigatiefuncties zorgen ervoor dat u op ieder moment de beste route vindt.

1

De services van “Verbeterde navigatie” zijn enkel beschikbaar in combinatie met het multimediasystemen MBUX met een touchscreen van 17,8 cm (7”) en navigatie (of satellietradio voor multimediaservices) of met multimediasysteem MBUX met een touchscreen van 26 cm (10,25”).

Een overzicht van uw voordelen.

Fahrtziele direkt ins Fahrzeug senden

Bestemmingen rechtstreeks naar het voertuig sturen.

 
Dynamische Routenführung

Dynamische routebegeleiding.

 
Immer aktuelles Kartenmaterial

Steeds actueel kaartmateriaal.

 

Inbegrepen services.

  1. Live Traffic Information

  2. Online kaartupdate

  3. Multimediafuncties

  4. Navigatiefuncties incl. Send2Car

1

Voor voertuigen waarbij de kaarten gedurende een periode van meerdere maanden niet werden bijgewerkt, kunnen deze niet online worden bijgewerkt. Dit is te wijten aan de deactivering van de service, een te kort ingeschakelde ontsteking of onvoldoende verbinding met het mobiele netwerk. In dat geval moet de kaart manueel worden bijgewerkt met een USB-stick of in de Mercedes-Benz werkplaats. Bijkomende informatie hierover vindt u op de Mercedes PRO Portal.

2

Extra datavolume via “Internet in de auto” is hiervoor vereist, en dat is verkrijgbaar bij uw operator. “Internet in de auto” is beschikbaar in een aantal geselecteerde landen. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

3

De service “Navigatiefuncties” is voor de V-Klasse vanaf 03/2020 alleen verkrijgbaar i.c.m. “Navigation plus” (EX8).

4

Bij het verzenden van een locatie via de functie “Send2Car” kan het zijn dat onder bepaalde omstandigheden in het voertuig een reisdoel weergegeven wordt dat (min of meer) overeenstemt met de coördinaten.

5

De service “Navigatiefuncties” is in een aantal markten slechts beperkt beschikbaar.

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

Sprinter 907, Sprinter 910, eSprinter 910, V-Klasse 447 (vanaf 03/2020)

Voertuigmanagementtool

MBUX multimediasysteem
Gedetailleerde informatie over de diensten die voor uw voertuig beschikbaar zijn, vindt u in het overzicht van de Mercedes PRO connect diensten.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum