Verbeterde navigatie.

Goede oriëntatie in iedere situatie.

Ons aanbod.

Wie overal zijn weg vindt, bereikt zijn bestemming sneller en ontspannen. Met Mercedes PRO connect zijn uw voertuigen altijd via de beste route onderweg. In het multimediasysteem MBUX hebt u altijd relevante en recente gegevens beschikbaar.

Verbeterde navigatie Basis.1

Kom snel en goed geïnformeerd op uw bestemming aan dankzij een optimale route en de meest recente kaarten.

1

De diensten van “Verbeterde navigatie” zijn enkel beschikbaar in combinatie met het multimediasystemen MBUX met een touchscreen van 17,8 cm (7”) en navigatie (of satellietradio voor multimediadiensten) of met multimediasysteem MBUX met een touchscreen van 26 cm (10,25”).

Verbeterde navigatie in de praktijk.

Uw doel sneller bereiken met alle noodzakelijke informatie.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum