Uw gegevens. Onze verantwoordelijkheid.

Onze principes.

Wij helpen u om met gegevens uw dagelijks werk te optimaliseren – uitstekend beschermd en transparant.
Daten leisten viel für Sie

Gegevens presteren veel voor u.

 
Sie behalten stets die Kontrolle

U behoudt altijd de controle.

 
Höchste Sicherheit für Ihre Daten

Maximale bescherming voor uw gegevens.

 

Informatie in detail.

  1. Gegevensgebruik
  2. Controle
  3. Veiligheid
Gegevens presteren veel voor u.

Altijd een overzicht van uw voertuigen.

Ons doel: uw dagelijks wagenparkbeheer zo eenvoudig mogelijk maken. Realtime gegevens geven aan waar uw voertuigen zich tijdens professionele ritten bevinden, kunnen bepaalde voertuigstatussen herkennen en laten zien hoe economisch uw wagenpark werkt.

Voertuigstatus.

Tankniveau, remmen, bandendruk of sproeiwater: door de gegevensoverdracht behoudt u steeds het overzicht over bepaalde aspecten van uw voertuigen. Zo kunt u proactief plannen en tijd en kosten besparen.

Lokalisatie. 

Op elk moment weet u waar uw voertuigen zich tijdens hun bedrijfsrit bevinden: optimaliseer de belasting en navigeer uw wagenpark met behulp van de lokalisatiegegevens nog efficiënter – voor een optimale coördinatie en een proactieve routeplanning.

Rijstijl. 

Analyseer verschillende rijstijlen en optimaliseer telkens het brandstofverbruik en de slijtage. De veelzeggende analyses helpen u het rendement en de milieubalans van uw volledige wagenpark te verbeteren.

U behoudt altijd de controle.

Uw gegevens zijn van u.

Mercedes PRO vindt de bescherming van uw gegevens erg belangrijk. Daarom geven wij u de controle over uw gegevens – op elk ogenblik en in volledige omvang. Wij ontwikkelen onze diensten zorgvuldig. U behoudt de zeggenschap over uw gegevens en kunt te allen tijde de verwerking sturen.

Bestuurdersmodus.

U hebt een overzicht van alle gegevens die tijdens het rijden worden verzameld. Wanneer en in welke omvang gegevens worden geregistreerd en overgedragen, kan met behulp van verschillende modi worden vastgelegd.

Gegevens beheren.

De juiste informatie voor elke job: stel als zaakvoerder precies die gegevens ter beschikking van uw medewerkers die voor hun taken nodig zijn. Ons rollen- en rechtenconcept helpt u informatie moeiteloos in uw bedrijf te beheren.

Gegevens registreren.

Wij van Mercedes PRO begrijpen dat de omstandigheden kunnen veranderen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid diensten en de daarmee samenhangende registratie van gegevens op elk ogenblik te activeren en te deactiveren. Verlaat een persoon of een voertuig uw bedrijf, kunt u eerder geregistreerde gegevens makkelijk wissen.

 

Maximale bescherming voor uw gegevens.

Alleen voor u bestemd.

Wij begrijpen dat uw gegevens met de grootste zorgvuldigheid moeten worden behandeld. Daarom ontwikkelen wij onze systemen volgens de strengste veiligheidsnormen. De opslag in geteste serverinstallaties, versleutelde overdrachtmethodes en verificaties zijn hierbij vanzelfsprekend.

Verificatie.

Alle toegang tot de technische infrastructuur is beveiligd door twee-factor-authenticatie. Deze dubbele beveiliging zorgt ervoor dat alleen bevoegde personen de informatie kunnen inzien. Bij toegangspogingen door onbevoegden slaat onze geautomatiseerde monitoring onmiddellijk alarm.

Gegevens bewaren.

Onze servers bevinden zich in het centrale datacentrum van Daimler AG en bij de gecertificeerde partner Microsoft in West-Europa en voldoen aan alle vereisten van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt uw gegevens op elk ogenblik inzien. Geautomatiseerde back-up- en beveiligingsprocessen beschermen tegen ongewenste gegevensverliezen.

Versleuteling.

Uw vertrouwelijke bedrijfs- en voertuiggegevens verdienen de beste bescherming. Daarom gebruiken wij voor alle gegevens in principe versleutelde overdrachtmethodes. Externe derden hebben in geen geval toegang tot uw gegevens – een veilig gevoel.

Hebt u hulp nodig?

Wij zijn van maandag tot zondag, 24/24u. bereikbaar.

Mercedes PRO Portal.

Start nu met Mercedes PRO en maak uw business nog efficiënter.

  • Leid uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier
  • Behoud het overzicht
  • Eenvoudige en intuïtieve bediening

Lorem Ipsum