Digitaal rittenbeheer.

Houd het gebruik van uw voertuigen in het oog.

Zakelijk of privé? Categoriseer de ritten heel eenvoudig en profiteer van de overzichtelijke weergave van alle ritten van uw voertuigen.

Een overzicht van uw voordelen.

Digitale Erfassung aller Daten

Digitale registratie van alle gegevens.

 
Transparenz über Fahrzeugnutzung

Volledige transparantie over voertuiggebruik.

 
Optimierungspotenziale sichtbar

Optimaliseringspotentieel zichtbaar maken.

 

Inbegrepen diensten.

  1. Digitaal rittenbeheer

1

Mercedes PRO connect services zijn beschikbaar voor eVito-voertuigen die vanaf maart 2019 zijn geproduceerd. Neem bij vragen over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect services voor uw eVito contact op met uw concessiehouder.

2

Bij voertuigen met de uitrusting sleutelloos laten draaien van de motor (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de service “Digitaal rittenbeheer” en “Digitaal rittenboek”. Bij een actief sleutelloos laten draaien van de motor wordt slechts één rit herkend.

3

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend. Anders bestaat het gevaar om te worden afgeleid van de weg en zichzelf of derden in gevaar te brengen. Respecteer ook de wettelijke bepalingen van het land waarin u zich bevindt.

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

Sprinter 907, Sprinter 910, eSprinter 910, Vito 447 (vanaf 05/2019), eVito 4471, V-Klasse 447 (vanaf 03/2020) 

Voertuigmanagementtool

Mercedes PRO connect App
1

Mercedes PRO connect services zijn beschikbaar voor eVito-voertuigen die vanaf maart 2019 zijn geproduceerd. Neem bij vragen over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect services voor uw eVito contact op met uw concessiehouder.

Gedetailleerde informatie over de diensten die voor uw voertuig beschikbaar zijn, vindt u in het overzicht van de Mercedes PRO connect diensten.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product “Digitaal rittenbeheer” en nog vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum