Digitale registraties.

Elke rit moeiteloos registreren en documenteren.

Ons aanbod.

Het gebruik van de voertuigen in uw wagenpark onderzoeken en registreren is met Mercedes PRO connect eenvoudiger dan ooit tevoren. Elke rit wordt automatisch geregistreerd en is beschikbaar in uw voertuigmanagementtool en de Mercedes PRO connect App1.

Digitaal rittenbeheer.

Belangrijke gegevens van uw voertuigen, zoals afgelegde trajecten, snel voor u beschikbaar.2

Digitaal rittenboek.

Met één druk op de knop een ondertekende pdf voor uw belastingaangifte3,2.
1

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend. Anders bestaat het gevaar om te worden afgeleid van de weg en zichzelf of derden in gevaar te brengen. Respecteer ook de wettelijke bepalingen van het land waarin u zich bevindt.

2

Bij voertuigen met de uitrusting sleutelloos laten draaien van de motor (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de dienst “Digitaal rittenbeheer” en “Digitaal rittenboek”. Bij een actief sleutelloos laten draaien van de motor wordt slechts één rit herkend.

3

Als u het “Digitale rittenboek” moet gebruiken om uw belastingaangifte te documenteren, moet u vooraf in elk geval nagaan of de vorm en de beschikbare informatie aan de fiscale voorschriften van uw plaatselijke financiële overheid beantwoorden.

Digitale registraties in toepassing.

Altijd zicht op belangrijke gegevens van het wagenpark.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van de producten “Digitaal rittenbeheer” en “Digitaal rittenboek”, naast nog vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum