Op afstand bestuurbaar laadmanagement.

Behoud de volledige controle over batterijlading en temperatuur.

Bedien het opladen van de batterij en het op temperatuur brengen van uw elektrisch voertuig op afstand en raadpleeg belangrijke gegevens over het opladen.

Een overzicht van uw voordelen.

Angenehme Vorklimatisierung

Aangename preconditioning.

 
Batterieladung immer im Blick

Altijd op de hoogte van de batterijlading.

 
Informationen zur Reichweite

Informatie over de actieradius.

 

Op afstand bestuurbaar laadmanagement in toepassing.

Volledige controle over batterijlading en temperatuur.

Inbegrepen diensten.

  1. Op afstand bestuurbaar laadmanagement

1

Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito-voertuigen die vanaf maart 2019 zijn geproduceerd. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

2

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend. Anders bestaat het gevaar om te worden afgeleid van de weg en zichzelf of derden in gevaar te brengen. Respecteer ook de wettelijke bepalingen van het land waarin u zich bevindt.

3

Nadat de laadprocedure op gelijkstroom afgesloten is, is er geen preconditioning volgens vertrektijd mogelijk.

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

eVito 4471  

Voertuigmanagementtool


Mercedes PRO connect App
1

Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito-voertuigen die vanaf maart 2019 zijn geproduceerd. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

Gedetailleerde informatie over de diensten die voor uw voertuig beschikbaar zijn, vindt u in het overzicht van de Mercedes PRO connect diensten.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product “Op afstand bestuurbaar laadmanagement” en nog vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum