Gedigitaliseerd eVan Management.

Geladen aan de start – met aangenaam klimaat.

Ons aanbod.

In het kader van Mercedes PRO connect bieden wij u “Gedigitaliseerd eVan Management”11,22 aan, dat u belangrijke informatie bezorgt over het laden van uw Mercedes-Benz Vans elektrisch voertuig en de preconditioning.

Op afstand bestuurbaar laadmanagement.1

Behoud de volledige controle over batterijlading en temperatuur.

Intelligent laadmanagement.

Gespreid laden van elektrische voertuigen en kosten besparen.2

1

Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

2

De dienst “Intelligent laadmanagement” is binnenkort in Duitsland beschikbaar. Andere markten volgen geleidelijk aan. Neem contact op met uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie (status januari 2019). Gebruiksvoorwaarde voor de dienst “Intelligent laadmanagement” is een passende laadinfrastructuur op de eigen locatie. De geschikte laadinfrastructuur is aanvankelijk alleen in Duitsland beschikbaar. Meer informatie vindt u onder de volgende link https://www.mercedes-benz.be/vans/nl_be/evans.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Ons welkomstaanbod: nu gratis starten!

Stel uw voordeel voor nieuwe klanten veilig en maak gebruik van het welkomstaanbod “Digitale wagenparkoplossing” om het product “Op afstand bestuurbaar laadmanagement” en nog veel meer producten en diensten drie maanden lang gratis en vrijblijvend te gebruiken.1

1

Na afloop van het huidige welkomstaanbod blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Producten die onafhankelijk van het welkomstaanbod werden geactiveerd, kunnen ze volgens hun individuele looptijd blijven gebruiken. Raadpleeg de Mercedes PRO Store voor de respectieve looptijden van de welkomstaanbiedingen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moet u de overige producten en diensten na afloop van het welkomstaanbod opnieuw aankopen.

Lorem Ipsum