Gedigitaliseerd eVan Management.

Geladen aan de start – met aangenaam klimaat.

Ons aanbod.

In het kader van Mercedes PRO connect bieden wij u “Gedigitaliseerd eVan Management”11,22 aan, dat u belangrijke informatie bezorgt over het laden van uw Mercedes-Benz Vans elektrisch voertuig en de preconditioning.

Op afstand bestuurbaar laadmanagement.1

Behoud de volledige controle over batterijlading en temperatuur.

Intelligent laadmanagement.

Gespreid laden van elektrische voertuigen en kosten besparen.2

1

Mercedes PRO connect services zijn beschikbaar voor eVito-voertuigen die vanaf maart 2019 zijn geproduceerd. Neem bij vragen over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect services voor uw eVito contact op met uw concessiehouder.

2

De dienst “Intelligent laadmanagement” is binnenkort in Duitsland beschikbaar. Andere markten volgen geleidelijk aan. Neem contact op met uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie (status januari 2019). Gebruiksvoorwaarde voor de dienst “Intelligent laadmanagement” is een passende laadinfrastructuur op de eigen locatie. De geschikte laadinfrastructuur is aanvankelijk alleen in Duitsland beschikbaar. Meer informatie vindt u onder de volgende link https://www.mercedes-benz.be/vans/nl_be/evans.

De onderdelen van Mercedes PRO connect.

Lees meer over de onderdelen van Mercedes PRO connect die de communicatie tussen fleetmanagers, bestuurders en voertuigen mogelijk maken en vooral aanzienlijk vereenvoudigen.

Onze welkomstaanbieding: tot 12 maanden gratis uitproberen!

De perfecte gelegenheid om de efficiëntie van Mercedes PRO connect te ontdekken: zorg voor uw prijsvoordeel en maak met onze welkomstaanbieding tot 12 maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik van het product “Op afstand bestuurbaar laadmanagement” en nog vele andere producten en services van Mercedes PRO connect.1

1

De looptijd en omvang van de welkomstaanbieding kunnen per model, bouwjaar en per tijdstip van de aankoop van het voertuig verschillen. Details over de huidige aanbieding of aanbiedingen vindt u in de Mercedes PRO Portal van uw markt. Na afloop van de huidige welkomstaanbieding blijft uw Mercedes PRO bedrijfsaccount bestaan. Na afloop van de welkomstaanbieding lopen alle producten in de welkomstaanbieding eveneens af en worden ze niet meer aan het voertuig toegewezen. Om verder van het volledige productaanbod te kunnen blijven profiteren, moeten eventuele producten en services na afloop van de welkomstaanbieding opnieuw aangekocht worden.

Lorem Ipsum