Adapter voor digitale services.

Organiseer uw wagenpark professioneel.

“Adapter voor digitale services” vereenvoudigen de organisatie van het dagelijks werk en de beoordeling van uw wagenpark in gelijke mate. De registratie van alle zakelijke ritten en de vereenvoudigde communicatie tussen fleetmanager en bestuurder maken deel uit van de services. Bovendien mist u geen onderhoudsafspraken meer, omdat de voertuigmanagementtool tijdig op komende onderhoudsbeurten wijst. Dat maakt het plannen van ritten aanzienlijk eenvoudiger. Want de fleetmanager heeft steeds een overzicht over de locatie van de voertuigen van het wagenpark en kan ritten snel en flexibel plannen dankzij belangrijke informatie over het voertuig. Alle services van Mercedes PRO connect helpen u om uw wagenpark beter in te plannen en te coördineren.

Een overzicht van uw voordelen.

Überblick über die gesamte Fahrzeugflotte

Overzicht van het hele wagenpark.

 
Optimierte Wartungsplanung

Geoptimaliseerde onderhoudsplanning.

 
Effiziente und kurzfristige Planbarkeit von Fahrten

Efficiënt en snel plannen van ritten.

 

Adapter voor digitale services in gebruik.

Organiseer uw wagenpark professioneel.

Inbegrepen diensten.

  1. Digitaal rittenbeheer

  2. Onderhoudsmanagement

  3. Wagenparkcommunicatie

  4. Voertuigstatus

  5. Voertuiglogistiek

1

Mercedes PRO connect diensten zijn beschikbaar voor eVito voertuigen, die vanaf 03/2019 in productie gaan. Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid van Mercedes PRO connect diensten voor uw eVito voertuig, kunt contact opnemen met uw concessiehouder.

2

Bij voertuigen met de uitrusting “Motor laten draaien zonder sleutel” (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de dienst “Digitaal rittenbeheer” en “Digitaal rittenboek”. Bij een actief sleutelloos laten draaien van de motor wordt slechts één rit herkend.

3

De Mercedes PRO connect App mag niet tijdens het rijden worden bediend. Anders bestaat het gevaar om te worden afgeleid van de weg en zichzelf of derden in gevaar te brengen. Respecteer ook de wettelijke bepalingen van het land waarin u zich bevindt.

4

Afhankelijk van de markt kan de bestuurder tot drie categorieën toewijzen aan de ritten: zakelijke rit, privérit of woon-werkverkeer.

5

De actuele locatie van het voertuig kan alleen weergegeven worden wanneer de bestuurder zijn smartphone met de ingestoken Mercedes PRO Adapter verbonden heeft.

6

De locatie wordt alleen weergegeven bij het rittype “zakelijke rit”.

Compatibele modellen en toepassingen.

Voertuigen en modellen

Vito 639 vanaf 11/2010, Vito 447 van 10/2014 tot 04/2019, Sprinter 906 vanaf 04/2006

Voertuigmanagementtool
Mercedes PRO Adapter App
Mercedes PRO connect App

Lorem Ipsum