Marco Polo HORIZON | Service | Mercedes-Benz
Marco Polo HORIZON Service

Uw Marco Polo HORIZON in topconditie met de service van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw Marco Polo Horizon.

Wanneer de motor goed draait, loopt uw zaak ook goed. Hiervoor is Mercedes-Benz ServiceCare: flexibele en langdurige bescherming van uw bestelwagen. Zonder risico. Ontdek welk product van Mercedes-Benz ServiceCare het beste bij u past.

Kies het servicepakket dat bij u past.

Complete Het servicepakket met complete dekking (onderhoud + herstellingen) Vanaf € 21,81 per maand1
Maintenance Reguliere onderhoudsbeurten voor een perfect onderhouden bestelwagen Vanaf € 715,24 eenmalig
ExtendedWarranty Verlengde garantie na afloop van uw fabrieksgarantie Vanaf € 285 eenmalig2
1

Adviestarief exclusief BTW voor zakelijke klanten, o.b.v. 24 maanden en 20.000 km per jaar bij normale inzet.

2

Product alleen mogelijk aan te schaffen bij aankoop van een nieuwe Van, activatie mogelijk tot 12 maanden na inschrijvingsdatum van het voertuig.

Onze taak: uw Marco Polo HORIZON in beweging houden.

Met de Mercedes-Benz Service hebt u een partner aan uw zijde die uw bestelwagen het beste kent en u erbij ondersteunt om hem betrouwbaar draaiende te houden. Lees meer over al onze services en diensten om uw bestelwagen in topconditie te houden.

Mercedes-Benz ServiceCare voor bestelwagens.

Uw Mercedes-Benz Van beschikt over alle voorwaarden om u op een betrouwbare manier te begeleiden in uw vrije tijd en in uw dagelijkse leven. Met ServiceCare van Mercedes-Benz zorgt u ervoor dat dit ook zo blijft. Ontdek hier welk Mercedes-Benz servicecontractproduct het best is afgestemd op uw behoeften.

Mercedes-Benz Service24h en Mobilo.

En staat u toch eens aan de kant, dan helpt de professionele Service24h van Mercedes-Benz u uw bestemming te bereiken. Met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo1 krijgt u deze diensten bij elke nieuwe Mercedes-Benz Van er standaard bij.

1

Mercedes-Benz Mobilo is in de huidige versie van toepassing voor de modellen V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo en Marco Polo HORIZON. Voor alle voertuigen met eerste inschrijving vanaf 01/01/2012 is Mobilo eerst 2 jaar geldig zonder servicekosten en wordt daarna bij een erkende Mercedes-Benz Service Partner van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt tot 30 jaar vernieuwd. Voor de modellen Sprinter, Vito, Citan en Marco Polo ACTIVITY zijn de services van Mercedes-Benz MobiloVan in de huidige versie van toepassing.