Mercedes-Benz Financial Services | Financiële diensten | Mercedes-Benz Bestelwagens
Vrouw zit achter een bureau en kijkt naar haar computerscherm

U kunt op ons rekenen.
Mercedes-Benz Financial Services.

Welkom bij Mercedes-Benz Financial Services.

Bij Mercedes-Benz Financial Services staan we u bij elke stap bij. Daarom vindt u in deze sectie informatie over het beheer van uw overeenkomst, veelgestelde vragen en instructies over wat u moet doen aan het einde van uw overeenkomst.

Hoe Leasing werkt.

Leasing is bestemd voor beroepsgebruik. Deze formule biedt u de mogelijkheid een wagen te huren voor een contractueel bepaalde periode, met een aankoopoptie bij het verstrijken van uw overeenkomst (maximum 15%). De huur wordt zo berekend, dat de waarde van het goed wordt afbetaald over de looptijd van de overeenkomst.

Teneinde van een maximale service te genieten kan de leasing afgesloten worden met bijkomende diensten. Dit zijn de mogelijkheden:

  • B.A.-verzekering en CascoService
  • Onderhouds- en herstellingscontract 
  • Banden 
  • Taksen 
  • Vervangwagen

Gebruik de Mercedes-Benz Vans Configurator om uw bestelwagen met bijbehorende financiering samen te stellen. Kies uw model en configureer direct een leaseofferte. 

Informatie.

Bij Mercedes-Benz Financial Services hebben we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. En als u een bestaande klant bent: ontdek hoe u uw overeenkomst kunt beheren of wat u moet doen als u in de buurt bent van het einde van uw overeenkomst, alsook wat wij bedoelen met acceptabele schade en slijtage bij inlevering.

MBFS Customer Portal.

Beheer uw contracten online.

U kunt uw lease- en financieringscontracten heel eenvoudig online beheren – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Uw overeenkomst loopt af: dat biedt nieuwe mogelijkheden.

Wij blijven voor u klaar staan.

Bijna aan het einde van uw overeenkomst? U kunt bijvoorbeeld alvast nadenken of u uw overeenkomst wilt verlengen of eigenaar wilt worden van uw voertuig. Maar u kunt zich natuurlijk ook oriënteren op een nieuwe Mercedes-Benz, of overwegen of het interessant voor u is om over te stappen naar een andere mobiliteitsoplossing die we aanbieden. Mogelijkheden genoeg.

Uw voertuig weer inleveren.

Afhankelijk van uw type overeenkomst moet u uw voertuig mogelijk aan het einde van uw overeenkomst retourneren. Mercedes-Benz Financial Services heeft hiervoor Macadam in de arm genomen, een onafhankelijke organisatie. Ontdek hoe het innemen van uw leasewagen verloopt.  Wat u moet doen voordat u uw voertuig terugbrengt, inclusief voorbeelden van aanvaardbare slijtage en illustraties van eventueel te betalen schade.

Contactinformatie.

Neem voor meer informatie over onze diensten voor Mercedes-Benz bedrijfswagens contact op met uw erkende concessiehouder.