Ontdek de Citan | Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Mercedes-Benz Citan.
ZIE HET GROOTS.

Een compacte bedrijfswagen met grote mogelijkheden.

Met het typische design van het merk en een ergonomisch interieur, waarin u zich gemakkelijk kunt rechtzetten, presenteert de Citan zich als een echte Mercedes-Benz. Stap in en ontdek de mogelijkheden van het optionele multimediasysteem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) en de intelligente connectiviteitsoplossingen. Tijdens het rijden kunnen talrijke vooruitziende hulpsystemen u ondersteunen. Nieuw zijn de beide uitrustingslijnen PRO en BASE, waarmee u uw compacte bestelwagen zo uitrust als u hem nodig hebt. Dit zijn slechts een paar van de nieuwigheden. Lees er meer over!

De eCitan: het nieuwe lid van de eVans-familie.

Elektrisch in alle bestelwagenklassen

De eCitan is de volledig elektrische modelvariant van de Citan. De reikwijdte volgens WLTP bedraagt 285 kilometer. Een reikwijdte die beantwoordt aan de behoeften van professionele gebruikers die deze modellen vaak als koerier- en bestelwagen in het stadsgebied gebruiken. Aan snellaadstations kan de batterij binnen 40 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Groot pluspunt: op het vlak van de afmetingen van de laadruimte en het laadvermogen hoeft u tegenover de conventionele modellen geen toegevingen te doen. Er zal ook een trekhaak voor de eCitan beschikbaar zijn.

Het nieuwe MBUX multimediasysteem

De infotainment-uitrustingen in de Citan hebben voor bijna alles een oplossing: u wilt onderweg met behulp van de actuele verkeersgegevens sneller op uw bestemming aankomen en uw mobiel toestel draadloos opladen? Of wilt u uw als optie verkrijgbare multimediasysteem MBUX via het aanraakscherm met hoge resolutie, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraaksturing bedienen? Alles is mogelijk. Nieuw zijn ook de connectiviteitsdiensten van Mercedes me, die bijna onbeperkte mogelijkheden aan informatie en entertainment en extra veiligheid in uw Small Van brengen.
Citan, MBUX
 • MBUX multimediasysteem 7"

  MBUX multimediasysteem 7"

  Via het aanraakscherm met hoge resolutie en beeldschermdiagonaal van 17,8 cm (7") kan u het multimediasysteem bedienen zoals u dat van uw mobiele toestellen gewend bent. Een andere invoermogelijkheid: de toetsen aan het multifunctionele stuurwiel.
 • Smartphone-integratie

  Smartphone-integratie

  Met behulp van de smartphone-integratie hebt u via het multimediasysteem comfortabel toegang tot geselecteerde apps op uw mobiele toestel.
 • USB-aansluiting type C

  USB-aansluiting type C

  Via de USB-aansluiting type C krijgt u een geïntegreerde media-interface, waarmee u bijvoorbeeld muziek van uw smartphone in het voertuig kunt beluisteren.
 • Spraakbediening

  Spraakbediening

  “Hey Mercedes” uitspreken volstaat om de uitgebreide spraakbediening op te starten en zo het multimediasysteem op comfortabele wijze te bedienen.

Voertuighighlights van de Mercedes-Benz Citan.

Het actief veiligheidspakket omvat vier hulpsystemen die u ontlasten.

Actief veiligheidspakket

Mercedes-Benz Citan - Europallets.

Ruimte voor twee europallets*

Met het draadloze laadsysteem voor mobiele apparaten kunt u uw inductief oplaadbare smartphone tijdens de rit heel gemakkelijk laden.

Draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparaten

De LED High Performance-koplampen bieden u meer veiligheid in het donker en een unieke, opvallende look.

LED High Performance-koplampen

* Bij het beladen van twee europallets kan bij één europallet niet de volledige oppervlakte worden benut.