Feature 2

Mercedes me connect diensten1.

Met de Mercedes me connect diensten beschikt u over een groot aantal services en diensten: van nuttige veiligheids- en onderhoudsdiensten tot de meest uiteenlopende navigatiefuncties. Ze dragen bij tot meer veiligheid, meer comfort en meer connectiviteit en kunnen zo het dagelijkse leven met uw voertuig vergemakkelijken.

Meer service voor u en uw voertuig.

Met de Mercedes me connect diensten gaat veel eenvoudiger, sneller en comfortabeler – want de Mercedes me connect diensten ondersteunen u wanneer u ondersteuning nodig hebt: van de comfortabele voertuigset-up en voertuigmonitoring over een groot aantal praktische en nuttige navigatie- en connectiviteitsfuncties tot het onderhoudsmanagement. Niet te vergeten: het omvangrijke ongeval- en pechmanagement en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem, dat bij een ongeval veel kostbare tijd kan besparen. Kortom: alle diensten die deze benaming ook echt verdienen.

 

1

Om de diensten te kunnen gebruiken, moet u zich aanmelden op het Mercedes me Portal en moet u akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden voor de Mercedes me-diensten. Bovendien moet het desbetreffende voertuig gekoppeld zijn aan het gebruikersaccount. Na het verstrijken van de initiële termijn kunnen de diensten tegen betaling worden verlengd. De eerste activering van de diensten is mogelijk binnen 1 jaar na de eerste inschrijving of de ingebruikname door de klant, afhankelijk van wat eerst gebeurt.