Perfect aangepast: uitrusting en accessoires voor uw Citan Tourer.

Highlights opties.

Met zijn uitgebreid aanbod aan opties kan de Citan Tourer nauwkeurig afgestemd worden op speciale eisen.

Plafondaflegvak in de passagiersruimte met 3 vakken

Design-pakket RED

Night-pakket

Armsteun met opbergvak

12V-stopcontact passagiersruimte

Opbergvak in bekleding van de schuifdeur(en)

Highlights standaarduitrusting.

De standaarduitrusting voor de Citan Tourer omvat al veel elementen die het comfort en de veiligheid tot het typische niveau van Mercedes-Benz tillen.

Opbergvak boven voorruit

Elektronisch stabiliteitsprogramma ESP®

Begeleidersairbag

Achterbank FOLD & LOAD 1/3 tot 2/3 deelbaar

Achterklep

Een overzicht van de talrijke uitrustingen.

  1. Interieur


  2. Exterieur

  3. Comfort
  4. Techniek  5. Veiligheid

Slimme taxiondernemers kiezen voor de Citan Tourer.

De zeer comfortabele en veilige Citan Tourer. Uitgerust met een krachtige CDI-motor, voorwielaandrijving en standaard voorzien van een dieselroetfilter. De Citan is bij uitstek geschikt voor stadsvervoer, maar is ook uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld ritten van of naar vliegvelden en treinstations.

Naast het gegeven dat de Citan beschikt over een zeer royale en goed toegankelijke bagageruimte, rijdt de Citan ook nog eens heel zuinig. Door de schuifdeuren links en rechts kunnen passagiers altijd gemakkelijk in en uitstappen, ook als de ruimte naast het voertuig beperkt is.

De Citan Tourer is leverbaar in de lengtevarianten Lang en Extra lang en twee uitrustingsvarianten. De Citan Trend met onder andere standaard airconditioning, elektrische bediende buitenspiegels en voordeurruiten, centrale deurvergrendeling en schuifdeuren links en rechts in het passagiersgedeelte is al leverbaar vanaf €16.160,-.*

* Prijs exclusief btw/bpm, exclusief kosten rijklaar maken, kosten taxi-aanpassingen en kosten conformiteitsverklaring RDW-taxikeuring. 

Zoek uw dichtstbijzijnde erkend concessiehouder Mercedes-Benz Vans.

Bij een bezoek aan uw plaatselijke Mercedes-Benz Vans erkend consessiehouder kunt u de Vito Tourer rustig tot in de kleinste details bekijken.

Lorem Ipsum