Kunstwerk van Sarah Jane Adams

Bij Mercedes-Benz is alleen het allerbeste goed genoeg. Een visie die oorspronkelijk werd belichaamd door Bertha Benz, een idealistische pionier in de auto-industrie.

Bertha was voor Karl Benz niet alleen zijn vrouw en de moeder van zijn kinderen, maar ook een inspiratiebron en zakenpartner. Als de eerste persoon die een langeafstandsrit met de wagen maakte, bevestigde Bertha hoe waardevol het hele concept van 'de auto' was. Zo stond ze mee aan de wieg van een hele nieuwe sector en legde ze de basis voor het succesverhaal van Mercedes-Benz.

We geloven erin dat de kracht van geïnspireerde mensen tot uitmuntendheid kan leiden. She’s Mercedes is de belichaming van dit idee. Een inspiratiecirkel. Een plaats waar vrouwen contacten leggen, ideeën uitwisselen, ervaringen delen en van elkaar leren. Een platform om de dialoog aan te wakkeren, nieuwe perspectieven te bieden en ambitie toe te juichen. She’s Mercedes is een platform dat vrouwen wil inspireren, verbinden en versterken, om het beste uit hen naar boven te halen.

She’s Mercedes bestaat uit netwerkevenementen, een tijdschrift en een digitaal platform. Het hoofddoel is een dialoog op gang brengen: uitzonderlijke vrouwen uit verschillende sectoren en industrieën delen hun persoonlijke inzichten in allerlei onderwerpen rond het privé- en zakenleven, en hoe je de twee succesvol in balans kunt houden. In intieme portretten, thuisverhalen en interviews lees je over de ups en downs van hun carrières, maar ook over hun persoonlijke prestaties, fouten, angsten en doelen. Ook houden we je op de hoogte van al onze komende evenementen en activiteiten. She’s Mercedes is nog in ontwikkeling. We willen met jou groeien en ons verder ontwikkelen. Jouw ervaringen, inzichten en meningen zijn dan ook noodzakelijk om een gemeenschap op te bouwen waar uitwisseling, inspiratie en wederzijdse steun kunnen leiden tot uitmuntendheid. We kijken uit naar jouw medewerking.