Wij willen dat u veilig bent.

Veiligheid en vertrouwen liggen ons bij Mercedes-Benz nauw aan het hart. In de huidige gezondheidsomstandigheden kunnen de veiligheidssystemen in onze voertuigen onze familie en vrienden helaas niet beschermen. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid en houden we ons strikt aan de richtlijnen van de overheid.

Alle medewerkers van Mercedes-Benz in België werken momenteel van thuis uit om onze dienstverlening maximaal te waarborgen. De Mercedes-Benz klantendienst blijft 24/7 operationeel en is gratis bereikbaar op het nummer 00800 9 7777777 of via e-mail naar via cs.bel@cac.mercedes-benz.com. Wij doen ons uiterste best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit neemt niet weg dat wij als gevolg van een aangepaste bezetting van onze klantendienst, op uw begrip rekenen mocht de behandeling van uw vraag meer tijd dan normaal vergen.

Onze noodnummers bij pech onderweg blijven onverminderd bereikbaar:

Mercedes-Benz Cars: 00800 - 1 777 77 77
Mercedes-Benz Vans: 00800 - 3 777 77 77
Mercedes-Benz Trucks: 00800 - 5 777 77 77

Uw Erkende Mercedes-Benz Concessiehouder volgt eveneens de centrale richtlijnen nauwgezet op en is derhalve alleen telefonisch of digitaal bereikbaar. Wij raden u aan om de website van uw concessiehouder te raadplegen om een overzicht te krijgen van de contactmogelijkheden en/of om gebruik te maken van de chatfunctie.


Hou het veilig en blijf thuis! Intussen houden wij graag contact via onze sociale media kanalen – Facebook, Instagram en Linkedin.

Veel sterkte aan u en uw dierbaren en blijf gezond!


#StaySafe. #StayHome.

  • Is het Mercedes-Benz Customer Assistance Center nog steeds bereikbaar?

   Is het Mercedes-Benz Customer Assistance Center nog steeds bereikbaar?

   Het Mercedes-Benz Customer Assistance Center is 24 uur per dag bereikbaar. Door een aangepaste bezetting kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt. Wij doen uiteraard ons uiterste best om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

   U kunt contact opnemen met het Mercedes-Benz Customer Assistance Center via telefoonnummer 00800 - 9 777 77 77 (gratis). Kunt u onze medewerkers niet bereiken? Maak dan gebruik van de chat-functie op www.mercedes-benz.be of stuur een e-mail naar cs.bel@cac.mercedes-benz.com.

    

  • Kan ik nog steeds terecht bij mijn Mercedes-Benz concessiehouder?

   Kan ik nog steeds terecht bij mijn Mercedes-Benz concessiehouder?

   Onze concessiehouders volgen de centrale richtlijnen en zijn derhalve niet fysiek toegankelijk; noch voor de aankoop van een wagen, noch voor onderhoud of herstelling - met uitzondering van prioritaire voertuigen. Raadpleeg de website van uw concessiehouder om na te gaan hoe u met hem in contact kan treden.