De nieuwe G-Klasse.

Stronger than time.

Lang geleden ontwikkelden ingenieurs in Graz een volledig nieuw soort DNA. Het DNA van een terreinwagen – iconisch, robuust en bijna onverwoestbaar. Ze ontwierpen onderdelen waarvan de functies tot vandaag onveranderd hun doel vervullen. Onderdelen die over generaties heen een heel eigen karakter vormden. Wie echter gelooft dat de nieuwe G-Klasse enkel op het terrein in zijn element is, vergist zicht zwaar. Ook op de weg wordt snel duidelijk dat de terreinwagen geen compromissen kent. Onderweg bereiken dynamiek en comfort een volledig nieuw niveau en brengen ze het rijplezier op niveaus die bestuurders van een G-Klasse op het terrein al lang gewoon zijn.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De GLA.

De sportiefste terreinwagen binnen zijn klasse.

Een nieuwe richting inslaan, buiten de bebaande wegen en op onbekend terrein: op het gebied van nieuwsgierigheid en zin voor avontuur is de GLA een echte terreinwagen. Anderzijds: stralen de dynamische designlijnen pure voorwaartse drang uit, bijna als een sportcoupé. Dat maakt van de GLA een cross-over in de puurste zin. De stad is zijn natuurlijke habitat. Daar begint hij elk nieuw avontuur. Welkom in de GLA.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De GLC.

De intelligente combinatie van functionaliteit en wendbaarheid.

De GLC is een betrouwbare en gecultiveerde begeleider in alle situaties van het leven – en altijd ook in voor sportieve ritjes. Zijn beschikbare ruimte geeft de maat aan, nieuwe Mercedes-Benz Intelligent Drive technologieën garanderen een maximale veiligheid. Met het gezin op reis of met vrienden op avontuur – in de GLC wacht u een maximale vrijheid. Ontdek een van de meest vooruitstrevende SUV’s uit zijn klasse.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De GLE.

All kinds of strength.

Met het als optie verkrijgbare hydraulische high-end chassis en de revolutionaire MBUX (Mercedes-Benz User Experience) tekent de nieuwe GLE een nieuw beeld van de SUV. Intelligenter, aandachtiger en attenter dan ooit.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw

De GLS.

Grenzeloos autonoom.

Met de tijd, het succes en de ervaring worden de doelstellingen er niet minder op. Alleen de weg wordt mooier. Speciaal in de GLS, de SUV uit de S-Klasse. Rust en beheersing? Dat hebt u nog nooit in deze vorm beleefd. Kracht? Steeds meer dan voldoende. Grenzen? Volgens ons geen. Het comfort, de plaatsverhoudingen, de uitrustingsopties – de GLS lijkt wel speciaal gemaakt om lang, ontspannen te reizen. En ook naast de rijbaan zult u zich in de GLS thuis voelen.

Inkoopprijs af fabriek incl. 19% btw