De nieuwe A-Klasse

Nieuwe A-Klasse

Nieuwe A-Klasse

Ruimer, praktischer en luxueuzer. Met zijn grensverleggende interieur maakt de gloednieuwe A-Klasse dit allemaal waar. En zelfs meer! Het interieur legt de lat op het vlak van comfort en kwaliteit in de klasse van compacte voertuigen weer wat hoger en combineert geavanceerde technologie met een
radicaal nieuwe look.

Het kloppende hart is het vrijstaande breedbeeldscherm, dat voor het eerst is uitgerust met aanraaktechnologie. Dit scherm vervangt het conventionele instrumentenpaneel en is de grote blikvanger van het nieuwe, intuïtieve MBUX-infotainmentsysteem. De A-Klasse krijgt hierbij de primeur.

Het opvallende dashboard – verdeeld in een onder- en bovenstuk voor een dynamische uitstraling – en de vijf opvallende verluchtingsopeningen met turbinelook getuigen van een gedurfde stijl.

De cabine is bovendien luxueus uitgerust, bijvoorbeeld met een multifunctioneel stuurwiel met Touch Control-knoppen. Daarmee pakte ons vlaggenschip, de S-Klasse Berline, al eerder uit. De voorzetels zijn verkrijgbaar met zetelverwarming, multicontourondersteuning en een massagefunctie.

Daarnaast biedt de nieuwe A-Klasse heel wat meer ruimte dan zijn voorganger, zowel voor de inzittenden als de bagage.

Maak kennis met MBUX

A-Klasse MBUX
Opnieuw bekijken

Maak kennis met MBUX

De nieuwe A-Klasse is ons eerste in serie geproduceerde model met het nieuwe MBUX-infotainmentsysteem. MBUX – of Mercedes-Benz User Experience – is een uiterst intuïtief systeem dat is opgebouwd rond een uitgebreid aanraakconcept. Het systeem maakt ook gebruik van kunstmatige intelligentie om uw voorkeuren te onthouden en is voorzien van een intelligente stembediening met herkenning van natuurlijke spraak. Zeg gewoon “Hey Mercedes” en u bent klaar voor de rit!