De Mercedes-Benz V-Klasse.

De Mercedes-Benz V-Klasse.

Ware grootte.

Ware grootte.

Na de productie van de content kunnen aan dit product nog wijzigingen zijn aangebracht.

Voertuigconcept

Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn gezinnen nog relaxter onderweg, genieten vrijetijdsavonturiers nog intenser van ieder ogenblik en worden shuttle-passagiers in meer comfort en stijl dan ooit naar hun bestemming gebracht.

Voertuigconcept

Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn gezinnen nog relaxter onderweg, genieten vrijetijdsavonturiers nog intenser van ieder ogenblik en worden shuttle-passagiers in meer comfort en stijl dan ooit naar hun bestemming gebracht.

Helaas ondersteunt uw apparaat deze functie niet.

Helaas ondersteunt uw apparaat deze functie niet.

Probeer het apparaat te draaien om de modus Liggend te activeren. Of gebruik een apparaat met een hogere resolutie.

Volgepakt met leven.

Waar het leven u ook brengt: de Mercedes-Benz V-Klasse is erbij, en heeft ook alles bij.
De foto toont een gezinsuitstapje met drie kinderen en hun vader.
Sluiten
De reclamespot van de Mercedes-Benz V-Klasse zit boordevol leven: hoe zit een druk weekend van een gezin eruit?
Play
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Opnieuw bekijken
Voor iedereen die het groots ziet.
De Mercedes-Benz V-Klasse biedt veel plaats, wat in elke situatie goed uitkomt. Ongeacht of u een onverschrokken voetbalspeelster bent en u uw uitrusting moet vervoeren, een fietstochtje of surfvakantie met het gezin plant: met de Mercedes-Benz V-Klasse bent u klaar voor zowat elke mogelijke situatie, en wordt uw leven een avontuur.
De foto toont de Mercedes-Benz V-Klasse met open achterruit, waarin moeder en dochter bagage laden.

Brengt families probleemloos op hun bestemming.

In de Mercedes-Benz V-Klasse kunt u veilig, comfortabel en exclusief reizen.
De foto toont een zijdelingse close-up van de Mercedes-Benz V-Klasse met drie kinderen achterin en de moeder aan het stuur.
Sluiten
Puur genieten.
De weg naar uw droombestemming loopt via uw V-Klasse. Naar de bergen of naar zee: met de V-Klasse kunnen inzittenden en uitrusting veilig en makkelijk overal heen worden vervoerd. In vol ornaat naar het volgende tornooi? Geen probleem. De V-Klasse doet ook graag dienst als teambus. Op gezinsvakantie met alle speelgoed en knuffels van de kinderen? In de V-Klasse is er plaats voor iedereen. Het variabele ruimteconcept biedt maximaal 8 zitplaatsen, plus extra ruimte voor bagage.
De foto toont het ruimteconcept van de Mercedes-Benz V-Klasse van bovenaf met plaats voor 8 personen.
Dynamisch in de bochten met een Mercedes-Benz V-Klasse in de uitrustingslijn AVANTGARDE met AVANTGARDE Sport-pakket Exterieur.

Even waardevol als tijd doorbrengen met uw gezin: de V-Klasse EXCLUSIVE met twee schuifdeuren.

Ongetwijfeld het beste uitzicht.

Mercedes-Benz V-Klasse. Hierop kunt u rekenen.
De foto toont een wakeboarder die met zijn board onder de arm op het strand wandelt.
Sluiten
Veel plezier, maximale veiligheid.
Nieuwe, mooie wegen naar de volgende vakantiebestemming. De regenachtige weg naar het strand. Of na een inspanning tevreden terug naar huis: er zijn heel wat redenen waarom de V-Klasse voor uw gezin de juiste partner is. Met zijn talrijke hulpsystemen kan de V-Klasse u in de meest uiteenlopende situaties ondersteunen. Zo vermindert de standaard zijwindassistent bijvoorbeeld het gevaar van plotse zijdelingse windstoten. Want u wil zeker zijn dat uw gezin bij elk avontuur in goede handen is.
De foto toont een close-up van het dashboard van de Mercedes-Benz V-Klasse met geactiveerde zijwindassistent.
Zoveel is zeker.
In een Mercedes-Benz V-Klasse voelt men zich opperbest. Dat is geen wonder want een integraal veiligheidsconcept met talrijke hulpsystemen kan u bij ritten het best ondersteunen. Een van de vele highlights is het Rijassistentie-pakket: een intelligente combinatie van vier hulp- en veiligheidssystemen, die de bestuurder kunnen ontlasten en meer veiligheid kunnen bieden.
De foto toont een close-up van het dashboard van de Mercedes-Benz V-Klasse met geactiveerd rijassistentie- en veiligheidssysteem.

Brengt u dichter bij uw doelen.

Mercedes-Benz V-Klasse. De nieuwe maat in business.
De foto toont een close-up van een vrouw aan het stuur en een man op de passagierszetel in de Mercedes-Benz V-Klasse.
Sluiten
De oren genieten mee.
Niet alleen voor instemming op een avondevenement: de V-Klasse overtuigt met zijn ultimatieve surroundsound. Het perfect op elkaar afgestemde versterker- en luidsprekersysteem van Burmester®Het Burmester® Surround-Soundsystem is als optie verkrijgbaar voor de V-Klasse en de V-Klasse AVANTGARDE, en is standaard voor de V-Klasse EXCLUSIVE. levert met zijn 15 speakers uitstekende prestaties. Om door dit klankbeeld overtuigd te worden, hoeft u echt geen muziekprofessional te zijn. En opdat door het al te enthousiaste geluid de communicatie in de Mercedes-Benz V-Klasse niet zou wegvallen, worden gesprekken van bestuurder en passagier voorin naar achter overgebracht via een ingebouwde microfoon – kristalhelder en spraakversterkt.
De foto toont een close-up van het Burmester® Surround-Soundsystem in de Mercedes-Benz V-Klasse.
Voor iedereen die van zijn roeping zijn beroep heeft gemaakt.
Mensen met een buitengewoon beroep zien dit vaak als een roeping. Ze weten: succes wordt niet bepaald door de klok. Als lid van een klassiek ensemble bijvoorbeeld oefent men overdag, maar maakt men ook na zonsondergang nog plezier. Vooral in een Mercedes-Benz V-Klasse. Hierin past in een stijlvolle sfeer alles wat de avond zo bijzonder maakt: de gevierde sopraan of de beroemde muzikant met zijn instrument.

Altijd autonoom optreden.

Voor professioneel succes kan het nuttig zijn om te kunnen vertrouwen op een loyale strijdmakker. Vooral wanneer deze zoals de V-Klasse staat voor exclusieve mobiliteit.
De sfeervolle avondopname toont een dame die uit de schuifdeur van de Mercedes-Benz V-Klasse stapt.
Sluiten
De sfeervolle nachtopname toont een Mercedes-Benz V-Klasse met open schuifdeur.

Uitnodigend: de Mercedes-Benz V-Klasse met 2 schuifdeuren.

Wanneer er een systeem achter comfort en elegantie zit.
Zo comfortabel als men met de Mercedes-Benz V-Klasse zijn bestemming bereikt, zo elegant verloopt ook het in- en uitladen: de afzonderlijk te openen achterruit kan mechanisch worden geopend en gesloten – onafhankelijk van de kofferklep.
De foto toont de Mercedes-Benz V-Klasse met open achterruit.

Stijlvol onderweg, goed aankomen.

Mercedes-Benz V-Klasse. Een statement voor goede smaak.
Indrukwekkende Mercedes-Benz V-Klasse uit de uitrustingslijn EXCLUSIVE.
Sluiten
Het interieur van de Mercedes-Benz V-Klasse in de uitrustingslijn EXCLUSIVE straalt de waardigheid van een viplounge uit.

Het interieur als viplounge. De uitrustingslijn EXCLUSIVE.

Op-en-top exclusief.
Wie een succesvolle carrière heeft, wil dit laten zien met een passende sfeer. De Mercedes-Benz V-Klasse in de uitrustingslijn EXCLUSIVE voldoet ongetwijfeld aan deze wens: hij interpreteert het thema luxe op verrassende nieuw wijze. Zo zijn de sierelementen in geborstelde aluminiumlook bijzondere highlights. En het panoramische schuifdak biedt een waardevolle meerwaarde: indrukken uit de onmiddellijke omgeving kunnen inwerken op de inzittenden en dienen als inspiratiebron. Een van de meest fascinerende voorbeelden hiervan is de avondlucht, met haar vele schakeringen en prachtig kleurenspel.
De foto toont het voor- en zijaanzicht van de Mercedes-Benz V-Klasse vanuit vogelperspectief.

Het avontuur op het spoor.

Mercedes-Benz V-Klasse. En de straat komt tot leven.
Dynamisch in de bochten met een Mercedes-Benz V-Klasse met dakbox en volle fietsdrager achteraan – onderweg naar nieuwe avonturen.
Sluiten
De foto toont een Mercedes-Benz V-Klasse met de fietsdrager achteraan, die maximaal 4 fietsen mee op avontuur neemt.

Voor avontuur op 2 wielen: fietsdrager achteraan voor maximaal 4 fietsen.

De box voor elke situatie.
Op reis heb je veel te vertellen, en vaak ook veel te vervoeren. Geen probleem met de Mercedes-Benz dakbox 400: deze heeft een volume van 400 liter en biedt ruimte voor 75 kg bagage. Met de dakbox hebt u echt alles bij. Praktisch: de box kan makkelijk en veilig op de dakrails worden gemonteerd, die u dan weer in een handomdraai op het dak van de Mercedes-Benz V-Klasse bevestigt. Zo is de dakbox in elk opzicht supergebruiksvriendelijk. En klaar voor het volgende avontuur.
De foto toont een Mercedes-Benz V-Klasse met dakbox, die een volume van maximaal 400 liter biedt voor het volgende avontuur.
Always on the road.
Een avontuurlijk leven begint met instappen in de Mercedes-Benz V-Klasse. En kan doorgaans duren tot na zonsondergang. De gebruiks- en belevenisfactor van de grootte, variabiliteit en functionaliteit van de V-Klasse is daarvoor verantwoordelijk: de hele uitrusting, tot en met het volledige assortiment racefietsen, vindt hier een plaatsje, wat niet alleen succesvolle triatleten overtuigt. Tegelijkertijd is men steeds ontspannen en veilig onderweg, en doet men steeds nieuwe ervaringen op. Want achter de volgende bocht kan al een nieuw avontuur wachten.

Altijd nieuwe bestemmingen opzoeken.

Mercedes-Benz V-Klasse. Wanneer leven beleven wordt.
De foto toont de Mercedes-Benz V-Klasse op het strand en twee vrouwen die hun racefietsen willen inladen.
Sluiten
Ontspannen aankomen.
Het multimediasysteem COMAND OnlineCOMAND Online is als optie verkrijgbaar voor de V-Klasse en de V-Klasse AVANTGARDE. Voor de V-Klasse EXCLUSIVE maakt dit deel uit van de standaarduitrusting. Om alle functies van de COMAND Online te kunnen gebruiken, is een mobiele telefoon met Bluetooth® of een smartphone met dataoptie vereist. helpt de handige bestuurder om zijn bestemming veilig en ontspannen te bereiken. Dankzij de snelle navigatie via de harde schijf wordt uw route dynamisch berekend: in real time en met inachtneming van actuele verkeersinformatie. COMAND Online maakt deze gegevens ook zichtbaar via topografische 3D-kaarten. Voor een extra aangenaam gevoel zorgen de COMAND Online entertainment- en communicatietools: de internetbrowser, Central Media Display, ingebouwde harde schijf van 80GB en een dvd-driver doen u bijna vergeten dat u onderweg bent, en niet in uw eigen woonkamer zit.
De foto toont een close-up van het multimediasysteem COMAND Online met snelle navigatie via de harde schijf.
Thuis op elk terrein.
Soms is de weg de bestemming, soms is de bestemming de bestemming. In elk geval brengt de permanente vierwielaandrijving 4MATICDe permanente vierwielaandrijving 4MATIC is als optie verkrijgbaar in combinatie met 7G-TRONIC PLUS voor de V-Klasse en de V-Klasse AVANTGARDE, alsook voor de V-Klasse EXCLUSIVE. de bestuurder verder: hij biedt een overtuigende tractie en een goede stabiliteit op bijna elke ondergrond, zowel asfalt, gras, zand als modder. Een voordeel voor mensen die zich op elk terrein thuis willen voelen. Strandliefhebbers zijn bijvoorbeeld gek op de automatische 4MATIC-remimpulsen waardoor ze nog makkelijker op zand en losse keien kunnen rijden. Zo geraakt men ook in de verste uithoeken ter wereld, en kan men het avontuur overal de vrije loop laten.
De foto toont een close-up van het 4MATIC-logo op de Mercedes-Benz V-Klasse.
De doorsnede van de Mercedes-Benz V-Klasse toont van bovenaf een variant met 2 afzonderlijke zetels en een fiets achterin.

Ook voor passagiers met een fiets: de variabele zetelconfiguratie.

Winnaars onder elkaar.

Mercedes-Benz V-Klasse. Een groots leven.
De foto toont 2 powervrouwen op een fietstraining en de Mercedes-Benz V-Klasse op de achtergrond op het strand.
Sluiten
Sebastian Kienle en Anja Beranek racen op hun fiets met de Mercedes-Benz V-Klasse en Sebastian Kienle krijgt een pitstop in het filmpje.
Play
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Opnieuw bekijken
Uitdagingen zijn een goede motor.
Voor de IRONMAN power ladies Anja Beranek en Kaisa Lehtonen geldt: hoe uitdagender de opdracht, hoe intensiever de ervaring. Stilstaan is voor hen geen optie. De Mercedes-Benz V-Klasse past uitstekend bij deze ingesteldheid. Hij helpt de powervrouwen om altijd nieuwe doelen te stellen en grenzen te overschrijden, als trouwe begeleider op trainingen en wedstrijden. Zo zijn de power ladies een succesvol team. En kunnen ze hun triatlon-lifestyle zowel op als naast de weg beoefenen.
De foto toont Anja Beranek en Kaisa Lehtonen in de Mercedes-Benz V-Klasse.

Mercedes-Benz V 220 d met BlueEFFICIENCY pakket i. c. m. 7G-TRONIC PLUS: brandstofverbruik in de stad/buiten de stad/gecombineerd: 6,8/5,4/5,9 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 154 g/km; efficiëntieklasse: A.<p>De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissies werden volgens de voorgeschreven meetmethoden (§2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV in de huidige versie). De gegevens slaan niet op een afzonderlijke auto en maken geen deel uit van een aanbod. Ze dienen alleen om verschillende voertuigtypes met elkaar te vergelijken. De waarden verschillen afhankelijk van velgen/banden.<br />Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO2-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.</p>

Mercedes-Benz V 250 d met BlueEFFICIENCY-pakket i.c.m. 7G-TRONIC PLUS: brandstofverbruik in de stad/buiten de stad/gecombineerd: 6,9/5,5/6,0 l/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 158 g/km; efficiëntieklasse: A.<p>De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissies werden volgens de voorgeschreven meetmethoden (§2 nr. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV in de huidige versie). De gegevens slaan niet op een afzonderlijke auto en maken geen deel uit van een aanbod. Ze dienen alleen om verschillende voertuigtypes met elkaar te vergelijken. De waarden verschillen afhankelijk van velgen/banden.<br />Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en over de officiële, specifieke CO2-emissies van nieuwe personenwagens kunnen uit de “Leidraad voor brandstofverbruik, CO2-emissies en stroomverbruik van nieuwe personenwagens” worden genomen. Deze leidraad is gratis verkrijgbaar op alle verkooppunten en bij het “DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de)”.</p>

Highlights

Highlights.

Ontdek de variabiliteit van de V-Klasse.

Een veelzijdig interieurconcept maakt van de Mercedes-Benz V-Klasse een comfortabele volumeberline met talrijke mogelijkheden. Het ruime interieur munt uit op het gebied van ergonomie, functionaliteit en design.

Highlights

Highlights.

Ontdek de variabiliteit van de V-Klasse.

Een veelzijdig interieurconcept maakt van de Mercedes-Benz V-Klasse een comfortabele volumeberline met talrijke mogelijkheden. Het ruime interieur munt uit op het gebied van ergonomie, functionaliteit en design.

Details variabiliteit

Lees meer over het variabele ruimteconcept.

De V-Klasse werd ontwikkeld met het oog op zowel plezier als de uitdagingen van het leven. En ook het interieur bewijst met een variabel ruimteconcept echte superioriteit.

Details variabiliteit

Lees meer over het variabele ruimteconcept.

De V-Klasse werd ontwikkeld met het oog op zowel plezier als de uitdagingen van het leven. En ook het interieur bewijst met een variabel ruimteconcept echte superioriteit.

Interieurconcept

Het intelligente interieurconcept.

Nooit was ruimte zo flexibel te gebruiken als de V-Klasse.

Interieurconcept

Het intelligente interieurconcept.

Nooit was ruimte zo flexibel te gebruiken als de V-Klasse.

De doorsnede van de Mercedes-Benz V-Klasse toont van bovenaf de twee 3-persoons zitbanken in de wagen.
De doorsnede van de Mercedes-Benz V-Klasse toont van bovenaf een 3-persoons zitbank en plaats voor bagage en omvangrijke goederen.
De doorsnede van de Mercedes-Benz V-Klasse toont van bovenaf een variant met 2 afzonderlijke zetels en een fiets achterin.
De doorsnede van de Mercedes-Benz V-Klasse toont van bovenaf het modulaire zitconcept van de Mercedes-Benz V-Klasse met afzonderlijke zetels en een 3-persoons zitbank.
De doorsnede van de Mercedes-Benz V-Klasse toont van bovenaf de zithoekcombinatie van de achterzetels en een inklapbare tafel.
De foto toont de achterkant van de Mercedes-Benz V-Klasse met open kofferklep met zicht op het bagagenet ter bescherming van de inzittenden.

Bouwlengtes

De Mercedes-Benz V-Klasse in 3 verschillende voertuiglengtes.

Op maat van uw behoeften: de V-Klasse in de voertuiglengtes compact, lang of extra lang.

Bouwlengtes

De Mercedes-Benz V-Klasse in 3 verschillende voertuiglengtes.

Op maat van uw behoeften: de V-Klasse in de voertuiglengtes compact, lang of extra lang.

 • Compact

  De foto toont de compacte versie van de Mercedes-Benz V-Klasse langs opzij

  Voertuiglengte

  4,895 m

  Voertuighoogte: 1,88 m. Past in bijna elke ondergrondse parkeergarage!

  Kofferinhoud

  610 l

  met maximaal 8 zitplaatsen.

 • Lang

  De foto toont de lange versie van de Mercedes-Benz V-Klasse langs opzij.

  Voertuiglengte

  5,14 m

  Voertuighoogte: 1,88 m. Past in bijna elke ondergrondse parkeergarage!

  Kofferinhoud

  1 030 l

  met maximaal 8 zitplaatsen.

 • Extra lang

  De foto toont de extra lange versie van de Mercedes-Benz V-Klasse langs opzij.

  Voertuiglengte

  5,37 m

  Voertuighoogte: 1,88 m. Past in bijna elke ondergrondse parkeergarage!

  Kofferinhoud

  1 410 l

  met maximaal 8 zitplaatsen.

Comfort

Comfort.

Hightech voor alle zintuigen.

Comfort

Comfort.

Hightech voor alle zintuigen.

De foto toont een close-up van de tablethouder in de Mercedes-Benz V-Klasse.

Zo wordt de achterbank een loge.

Vooruitrusting entertainment en comfort.

De foto toont een close-up van een luidspreker van het Burmester® Surround-Soundsystem in de Mercedes-Benz V-Klasse.

De concertzaal voor onderweg.

Burmester® Surround-Soundsystem.

Het Parkeer-pakket met 360°-camera ondersteunt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse uitgebreid bij het zoeken naar een parkeerplaats, bij het parkeren en bij het manoeuvreren.

Een nieuw overzicht krijgen.

Parkeer-pakket met 360°-camera.

De foto toont een close-up van de deurbedieningseenheid voor de zetelairconditioning voor bestuurder, passagier voorin en de passagiers achterin.

Uw mobiele comfortzone.

Zetelairconditioning voor alle passagiers.

MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Intelligente systemen voor meer veiligheid, comfort en connectiviteit.

Een begeleider waarop men graag vertrouwt. Met zijn hulp- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u in vele rijsituaties en laat hij u veiliger, relaxter en geruster op uw bestemming aankomen.

MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Intelligente systemen voor meer veiligheid, comfort en connectiviteit.

Een begeleider waarop men graag vertrouwt. Met zijn hulp- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u in vele rijsituaties en laat hij u veiliger, relaxter en geruster op uw bestemming aankomen.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

De COLLISION PREVENTION ASSISTDe COLLISION PREVENTION ASSIST is optioneel verkrijgbaar voor de V-Klasse, de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse EXCLUSIVE. Hij is onderdeel van het optionele Rijassistentie-pakket. helpt de bestuurder een veilige afstand tot de voorligger te houden, en waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een akoestisch signaal.

De COLLISION PREVENTION ASSIST geeft een optische waarschuwing wanneer de minimumafstand tot een voorligger wordt onderschreden. Tegelijkertijd activeert het het remhulpsysteem BAS PRO, dat – wanneer de bestuurder te zwak remt – de remdruk versterkt.

LED Intelligent Light System.

Het LED Intelligent Light SystemHet LED Intelligent Light System is als optie verkrijgbaar voor de V-Klasse, en is standaard voor de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse EXCLUSIVE. past de verlichting aan de licht-, weg- en weersomstandigheden aan. Het verhoogt de waarnemingsveiligheid en ontlast de bestuurder.

De adaptieve koplampen kunnen zich automatisch aanpassen aan de rijsituatie. De grootlichtassistent helpt tegenliggers niet te verblinden. De actieve bochtverlichting zorgt ervoor dat de koplampen in de bocht meedraaien waardoor het verloop van de weg beter wordt verlicht.

Spoorassistent

De spoorassistentDe spoorassistent is als optie verkrijgbaar voor de V-Klasse, de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse EXCLUSIVE in combinatie met het optionele Spoor-pakket of het optionele Rijassistentie-pakket. helpt om ongevallen veroorzaakt door het verlaten van de rijstrook te voorkomen. De spoorassistent is naargelang de gewenste bedrijfstoestand actief vanaf een snelheid van ca. 60 km/u.

Een multifunctionele camera kan de grenzen van de rijweg detecteren en controleert of het voertuig zich binnen de rijstrook beweegt. Verlaat de bestuurder ongewild de rijstrook, dan waarschuwt de spoorassistent via een trilling in het stuurwiel dat de rijstrookmarkeringen werden overschreden.

Afstandsassistent DISTRONIC.

De op een radar gebaseerde afstandspilot DISTRONICDe afstandspilot DISTRONIC PLUSis als optie verkrijgbaar voor de V-Klasse, de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse EXCLUSIVE. houdt afstand tot de voorliggers en ondersteunt de bestuurder bijvoorbeeld bij stapvoets verkeer.

De afstandspilot DISTRONIC PLUS versnelt automatisch en remt met hoogstens het halve remvermogen af om een veilige afstand te bewaren. Merkt het systeem dat de bestuurder krachtiger moet remmen, klinkt een onderbroken waarschuwingssignaal en verschijnt een verlicht waarschuwingssymbool.

Intelligente technologieën 1/2

Mercedes-Benz Intelligent Drive – Technologieën in detail.

Comfort dat betere prestaties mogelijk maakt, en een voorbeeldige veiligheid.

Intelligente technologieën 1/2

Mercedes-Benz Intelligent Drive – Technologieën in detail.

Comfort dat betere prestaties mogelijk maakt, en een voorbeeldige veiligheid.

In het spitsuur, tijdens lange nachtelijke ritten of op onbekende wegen: uw V-Klasse ontlast u merkbaar in stressvolle situaties. De verklaring daarvoor is een concept dat elke rit in een Mercedes-Benz veilig en uniek maakt: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Want de tijd die u achter het stuur zit, is uw tijd. Tijd voor ontspanning. Tijd om energie te tanken. Opdat u uw bestemming in de eerste plaats veilig, maar ook altijd ontspannen zou bereiken.

De Mercedes-Benz V-Klasse met afstandsassistent DISTRONIC PLUS houdt automatisch voldoende afstand tot voorliggende voertuigen en ondersteunt de bestuurder bijvoorbeeld op snelwegen of in het stop&go-verkeer.

Afstandsassistent DISTRONIC

COLLISION PREVENTION ASSIST in de Mercedes-Benz V-Klasse detecteert voorliggende voertuigen en kan helpen kop-staartbotsingen te vermijden..

COLLISION PREVENTION ASSIST

Dynamisch rijden met de Mercedes-Benz V-Klasse. De zijwindassistent kan helpen voorkomen dat de wagen bij sterke zijwindstoten van zijn rijstrook afwijkt.

Zijwindassistent

Het Spoor-pakket zorgt in de Mercedes-Benz V-Klasse voor meer veiligheid bij het aanhouden en wisselen van rijstroken.

Spoor-pakket

ATTENTION ASSIST kan typische tekenen van vermoeidheid herkennen en de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse waarschuwen.

ATTENTION ASSIST

De Mercedes-Benz V-Klasse met Rijassistentie-pakket bevordert veilig rijden en kan helpen ongevallen te voorkomen.

Rijassistentie-pakket

De Mercedes-Benz V-Klasse met dodehoekassistent kan helpen ongevallen te voorkomen bij het veranderen van rijstrook, bijvoorbeeld op snelwegen.

Dodehoekassistent

Het PRE-SAFE®-systeem kan gevaarlijke situaties al vroeg detecteren en de inzittenden uit voorzorg beschermen.

PRE-SAFE®

De verkeersbordenherkenning helpt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse door op snelheidsbeperkingen te wijzen.

Verkeersbordenherkenning

Het Parkeer-pakket met achteruitrijcamera ondersteunt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse bij het zoeken naar een parkeerplaats en bij het manoeuvreren.

Parkeer-pakket met achteruitrijcamera

Het Parkeer-pakket met 360°-camera ondersteunt de bestuurder van de Mercedes-Benz V-Klasse uitgebreid bij het zoeken naar een parkeerplaats, bij het parkeren en bij het manoeuvreren.

Parkeer-pakket met 360°-camera

De Mercedes-Benz V-Klasse met LED Intelligent Light System past de verlichting variabel aan de licht-, weg- en weersomstandigheden aan.

LED Intelligent Light System

Connectiviteit

Connectiviteit.

Uw toegang tot de digitale wereld van Mercedes-Benz.

Connectiviteit

Connectiviteit.

Uw toegang tot de digitale wereld van Mercedes-Benz.

Beleef de online verbinding van auto en buitenwereld.

De beste verbinding naar uw voertuig – Mercedes me connect.

De beste verbinding naar uw voertuig – Mercedes me connect.

De beste verbinding naar uw voertuig – Mercedes me connect.

De beste verbinding naar uw voertuig – Mercedes me connect.

Met Mercedes me connect gaan u, uw smartphone en uw Mercedes-Benz een fascinerende connectie aan. Of u nu onderweg of thuis bent – met Mercedes me connect kan u in het Mercedes me portaal of in de Mercedes me app belangrijke voertuiggegevens, zoals kilometerstand, bandendruk en tankpeil controleren. Telediagnose, ongeval-, onderhouds- en pechmanagement, alsook het Mercedes-Benz noodoproepsysteem bieden u een geconnecteerde veiligheid. Uw reisbestemmingen stuurt u zeer eenvoudig van uw smartphone naar uw Mercedes-Benz. Met Live Traffic Information ontvangt u realtime verkeersinformatie. De prognose van de rijtijd waarschuwt u voor files en stelt u een optimaal tijdstip van vertrek voor.

Meld u aan en maak gebruik van onze andere diensten die uw mobiele dagelijkse leven verrijken en comfortabeler maken.

Zo activeert u uw Mercedes me connect diensten.

Zo activeert u uw Mercedes me connect diensten.

Zo activeert u uw Mercedes me connect diensten.

Zo activeert u uw Mercedes me connect diensten.

Niemand moet inboeten aan digitaal comfort. U ook niet. Registreer u daarom simpelweg op het Mercedes me portaal. Zodra u aangemeld bent, koppelt uw Mercedes-Benz Partner uw Mercedes me account aan uw voertuig. Vanaf dan kan u uw gewenste instellingen, apps en diensten activeren en ook steeds weer deactiveren. Uiterst flexibel, uiterst persoonlijk. Altijd en overal.

Foto's en video's

Foto's en video's van de Mercedes-Benz V-Klasse.

Foto's en video's

Foto's en video's van de Mercedes-Benz V-Klasse.

Zijaanzicht van de Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE met schuifdeur rechts en tweede schuifdeur links.
De Mercedes-Benz V-Klasse op een gezinsuitstapje in de bergen.
Close-up van de Mercedes-Benz V-Klasse, die op een zonnige dag over een landweg onderweg is.
De Mercedes-Benz V-Klasse in glanzend zilver ‘s nachts met open schuifdeur links.
Sportieve cockpit van de Mercedes-Benz V-Klasse. AMG Line met combi-instrument met kleurendisplay en sierelementen in carbonlook.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE met sierelementen in geborstelde aluminiumlook en multifunctioneel stuurwiel in nappaleder.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE met metallic-lak en panoramisch schuifdak.
Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE met sfeerverlichting en sierelementen in houtlook ebbenhout.
Sportief-exclusieve Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE met AMG Line.
De Mercedes-Benz V-Klasse met AMG Line en een sportief-exclusief exterieur.
Interieuraanzicht van de Mercedes-Benz V-Klasse. De open schuifdeur en de comfortabele plaatsen achterin nodigen uit om mee te rijden.