De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse.

Make your move.

Voertuigconcept


Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse ben je met je gezin ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

Voertuigconcept


Voertuigconcept.

Met de Mercedes-Benz V-Klasse ben je met je gezin ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse AMG Line staat aan de kust met de ondergaande zon op de achtergrond
Mercedes-Benz V-Klasse
Opnieuw bekijken
Vooraanzicht van de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse AMG Line

Een waar genot voor alle zintuigen.

Man met baard aan het stuur van de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse

Dynamische rijprestaties ontspannen ervaren.

De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse op een door varens omgeven bosweg

Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

V-Klasse


Levensgroot.

V-Klasse


Levensgroot.

Stap in en u zult van elke kilometer in de V-Klasse genieten. Hiermee zijn gezinnen en zakenlieden nóg ontspannender onderweg. Er kan nóg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.

 

Met de krachtige, onmiskenbare vormen is de V-Klasse een echte blikvanger – met name met de AMG Line of het nightpakket: Ook het interieur is groots: Het variabele ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de multimediasystemen met uitstekende netwerkverbindingen zijn toonaangevend in het segment. Met de nieuwe topmotoruitvoering V 300 d met 176 kW (239 pk) en negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit voor u een ware belevenis.[*]

[*] Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
Helaas ondersteunt uw apparaat deze functie niet.

Helaas ondersteunt uw apparaat deze functie niet.

Probeer het apparaat te draaien om de modus Liggend te activeren. Of gebruik een apparaat met een hogere resolutie.

Gezin.

Vol in het leven.
Vader van een gezin in gestreepte pullover en muts aan het fornuis
Sluiten
Mercedes-Benz V-Klasse
Mercedes-Benz V-Klasse
Opnieuw bekijken

Veilig rijden.

Systemen die ondersteunen en voorbeeldig beschermen.
Vader met kind op de schouders wandelt door het bos
Sluiten
Systemen die ondersteunen en voorbeeldig beschermen.
De talrijke en kwalitatief hoogwaardige veiligheids- en assistentiesystemen voor veilig rijden kunnen de bestuurder ondersteunen en dragen bij aan het voorkomen van gevaarlijke situaties. Tot de standaarduitrusting behoren de zijwindassistent en ATTENTION ASSIST, een systeem dat de bestuurder kan waarschuwen wanneer typische kenmerken van vermoeidheid worden waargenomen. Met andere systemen kan het rijden in de V-Klasse nóg veiliger en comfortabeler worden gemaakt. Bijvoorbeeld het LED Intelligent Light System Het led-Intelligent Light System is als optie leverbaar voor de V-Klasse en standaard bij de V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE. en de grootlichtassistent Plus, met behulp waarvan het zicht kan worden verbeterd door de verlichting variabel aan te passen aan de licht-, verkeers- en weersomstandigheden.
Veiligheids- en assistentiesystemen voor veilig rijden met de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse

Alles op de juiste plaats.

Opbergvakken voor uiteenlopende voorwerpen.
Een man met een volle baard laadt een groentenkrat door de achterklep in de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse
Sluiten
Alles op de juiste plaats.

De V-Klasse beschikt over diverse praktische opbergmogelijkheden voor grote en kleine voorwerpen.

Opbergruimten voor bestuurder en bijrijder:

- Dashboardkastje, afsluitbaar en verlicht

- Brillenvak in de dakbedieningseenheid

- Munten- en kaartenbakje linksvoor

- Multifunctioneel stuurwiel, als er geen bedieningsstrook met schakelaars voor de assistentiesystemen ingebouwd is

- Deuropbergvak met ruimte voor 1,5 l-fles, EHBO-set en gevarendriehoek

- Open opbergvak in de middenconsole

- Opbergvak met rolgordijn in combinatie met de als optie leverbare middenconsole met rolgordijn

- Bekerhouder in de middenconsole in combinatie met de als optie leverbare middenconsole met koelvak

- 3,2 l-koelvak in combinatie met de als optie leverbare middenconsole met koelvak, standaard in combinatie met V-Klasse EXCLUSIVE


Opbergmogelijkheden achterin en in de laadruimte:

- Opbergruimten in de zijwandbekleding bij de tweede rij zitplaatsen achterin
- Opbergmogelijkheid aan de achterkant van de voorstoelrugleuningen wanneer de rugleuningen van de afzonderlijke zitplaatsen naar voren worden geklapt
- Opklapbare tafel in de eerste rij zitplaatsen achterin en bekerhouder in combinatie met het als optie leverbare tafelpakket
- 2 inklapbare boxen voor de laadruimtescheiding in combinatie met de achterklep met afzonderlijk te openen achterruit, alleen in combinatie met de carrosserielengten lang en extra lang

Opbergruimten in de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse

Avontuur.

Brengt u dichter bij het avontuur.
Een vrouw staat op een strandbunker met graffiti
Sluiten
Mercedes-Benz V-Klasse
Mercedes-Benz V-Klasse
Opnieuw bekijken

Of het nu regent, stormt of sneeuwt.

Meer tractie om beter vooruit te komen.
Mercedes-Benz V-Klasse Een koppel op het strand met surfplanken
Sluiten
Efficiënte motoren met een hoog koppel.
Behoren zowel de grotestadsjungle als de omliggende natuur tot uw territorium? De V-Klasse met permanente vierwielaandrijving 4MATIC <p>Permanente vierwielaandrijving 4MATIC is als optie leverbaar voor de V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE en V-Klasse EXCLUSIVE</p> is op beide voorbereid. Dankzij het elektronische tractiesysteem 4ETS helpt de V-Klasse u een handje: of u nu over natte, gladde wegen of over met sneeuw of ijzel bedekte wegen rijdt. Hierbij spelen veiligheid, comfort en dynamiek altijd de hoofdrol, zodat u en uw passagiers altijd met een gerust hart onderweg zijn, ongeacht de weers- en wegdekomstandigheden. En aangezien de voertuighoogte ook met vierwielaandrijving onder de 2-meter-grens blijft, verliest de V-Klasse niets van zijn voorbeeldige gebruiksgemak en kan in garages, (ondergrondse) parkeergarages en wasstraten worden gereden.
De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse met motoren met een hoog koppel
Mercedes-Benz V-Klasse
Mercedes-Benz V-Klasse
Opnieuw bekijken

Bij een ongeval.

Bescherming op maat bij een ongeval
Een verzorgd geklede heer van middelbare leeftijd staat tussen footballspelers
Sluiten
Bij een ongeval.
De uitgebreide uitrusting met airbags en verdere veiligheidssystemen in de V-Klasse zorgt voor optimale bescherming bij een ongeval. Tot de standaarduitrusting behoren airbags, windowbags en thorax/pelvis sidebags voor bestuurder en bijrijder. De optionele windowbags achterin breiden de airbagbescherming uit naar het passagierscompartiment. Met de ISOFIX-kinderzitjesverankering kunnen kinderzitjes eenvoudig op de afzonderlijke stoelen achterin of op twee zitplaatsen van de driepersoonsbank worden bevestigd.
Veiligheidssystemen Mercedes-Benz V-Klasse

Shuttle-services.

Een interieur om u op uw gemak te voelen.
Zakenpartners komen op de Mercedes-Benz V-Klasse af
Sluiten
Mercedes-Benz V-Klasse
Mercedes-Benz V-Klasse
Opnieuw bekijken

Mercedes-Benz Intelligent Drive: visionair.

Ontspannen en veilig op de bestemming aankomen.
Zakenpartners zitten samen met documenten aan het bureau
Sluiten
Ontspannen en veilig op de bestemming aankomen.
Mercedes-Benz Intelligent Drive staat voor innovatieve rijassistentie- en veiligheidssystemen. Dankzij deze systemen bereikt de V-Klasse een uniek rijcomfort en uitmuntend veiligheidsniveau. Highlight is het optionele rijassistentiepakket, dat vier assistentie- en veiligheidssystemen combineert. Deze assistentiesystemen ondersteunen de bestuurder om een veilige afstand aan te houden, voertuigen in de dode hoek waar te nemen en de rijstrook niet onbedoeld te verlaten. In onoverzichtelijke situaties kunnen deze systemen helpen ongevallen te voorkomen of de ernst ervan te verminderen. Daarnaast is het spoorassistentiepakket met dodehoek- en spoorassistent leverbaar.
Mercedes-Benz V-Klasse Intelligent Drive

Opties.

Alles wat uw hart begeert.
De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse staat langs de weg vóór een café
Sluiten
Alles wat uw hart begeert.

Onderweg met net dat ene beetje extra meer. Met de opties voor meer comfort, veiligheid en variabiliteit kan de V-Klasse volledig op uw wensen worden afgestemd.

Keuze opties:

· Het panoramaschuifdak laat veel licht en lucht binnen in het interieur en zorgt voor een lichte en vriendelijke sfeer.
· De middenconsole met geïntegreerd koelvak benadrukt de luxueuze sfeer van een personenwagen met twee verwarmende/koelende bekerhouders, een multimediabox, een armsteun en diverse opbergvakken.
· De luxestoelen op de eerste rij zitplaatsen achterin links en rechts verwennen onder andere met massage-, klimaatregelings- en slaapfunctie en zorgen voor een zeer aangename sfeer in de V-Klasse.
· Optimaal voorbereid voor het gebruik van tablets achterin: Tot de voorbereiding voor entertainment en comfort behoort een USB-aansluiting voor de stroomvoorziening.
· Het interieurverlichtingspakket geeft met verschillende verlichtingsfuncties het interieur in het donker optisch en functioneel net dat beetje extra.
· Het spiegelpakket zorgt met automatisch dimmende spiegels en omgevingsverlichting voor meer comfort.
· De EASY-PACK-achterklep kan heel eenvoudig met een druk op de knop automatisch worden geopend en gesloten.
· De elektrisch instelbare voorstoelen bieden comfortabele instelmogelijkheden en een geheugenfunctie.
· Met behulp van de media-interfacekabelkit kunt u draagbare apparaten in het bedienings- en weergaveconcept van het voertuig integreren.
· Het Burmester® surround-soundsysteem imponeert met weldadig eersteklas geluid op alle zitplaatsen.

Mercedes-Benz V-Klasse Opties

Dual Use.

Business- en vrijetijdsvan in één.
Vrouw aan het stuur van de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse
Sluiten
Mercedes-Benz V-Klasse
Mercedes-Benz V-Klasse
Opnieuw bekijken

Fascinerende uitstraling.

Krachtig ogend exterieur.
De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse parkeert vóór een muur en wordt rechts op de foto door bloemen bedekt
Sluiten
Krachtig ogend exterieur.

Al op het eerste gezicht wordt duidelijk: de V-Klasse is een uitstekend voorbeeld van Mercedes-Benz design. Het expressieve exterieur ontstaat door een wisselwerking tussen karakteristieke lijnen en grote, rustige vlakken. De moderne Mercedes-Benz belijning benadrukt zeer fraai het onafhankelijke karakter van de V-Klasse.

Met de AMG Line, als V-Klasse EXCLUSIVE of als V-Klasse AVANTGARDE, ziet de V-Klasse er nóg individueler, exclusiever en sportiever uit, vooral met het AVANTGARDE-sportpakket Exterieur. Verdere individualiseringsmogelijkheden bieden lichtmetalen velgen van maximaal 48,3 cm (19 inch) en de AMG-spoilerrand.

Mercedes-Benz V-Klasse Design exterieur

Aangename ambiance.

Design interieur: opvallend ruim bemeten.
Twee vrouwen zitten achterin de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse aan een tafel met documenten tegenover elkaar
Sluiten
Design interieur: opvallend ruim bemeten.

Het moderne en royaal vormgegeven interieur is op het gebied van ergonomie, kwaliteit en uitstraling toonaangevend in het Van-segment. Het design en de materiaalkeuze zijn uiterst hoogwaardig. Dit blijkt onder meer uit het mediadisplay met hoogwaardig glazen oppervlak, uit het aantrekkelijke design van de luchtuitstroomopeningen of uit het ruim bemeten sierdeel met de moderne look.

Het interieur van de V-Klasse kan nóg individueler, exclusiever en sportiever worden vormgegeven met de optionele AMG Line of het optionele designpakket Interieur, alsmede met de uitrustingslijn V-Klasse EXCLUSIVE en V-Klasse AVANTGARDE en het hiervoor leverbare AVANTGARDE-designpakket Interieur.

Mercedes-Benz V-Klasse Design interieur

Variabiliteit


Comfort voor maximaal acht personen.

2 rijen zitplaatsen – talloze mogelijkheden

Variabiliteit


Comfort voor maximaal acht personen.

2 rijen zitplaatsen – talloze mogelijkheden

Een man zit achterin de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse
Mercedes-Benz V-Klasse Stoelconfiguraties

Mercedes-Benz V-Klasse Stoelconfiguraties
Mercedes-Benz V-Klasse Stoelconfiguraties
Mercedes-Benz V-Klasse Stoelconfiguraties

De V-Klasse groeit met u mee: In de beide rijen zitplaatsen achterin kunnen afzonderlijke zitplaatsen evenals twee- en driepersoonsbanken in de veelzijdigste varianten worden gecombineerd. Standaard zijn achterin vier comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd. Op aanvraag kunnen al in de compacte carrosserielengte twee driepersoonsbanken worden ingebouwd, wat van de V-Klasse een achtzitter maakt. Als zeven plaatsen voldoende zijn, kan de eerste rij zitplaatsen achterin met een tweepersoonsbank of met twee afzonderlijke zitplaatsen worden uitgerust. Absolute uitschieter in comfort zijn de luxestoelen op de eerste rij zitplaatsen achterin. Praktische details, zoals het stoelrailsysteem waarop banken en stoelen verticaal kunnen worden verschoven of de vis-à-vis-positionering, vervullen ook veeleisende individuele comfortwensen.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Toonaangevende veiligheid.

Altijd een behulpzame assistent aan boord.

Ondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Dankzij zijn assistentie- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u optimaal in alle
rijsituaties, zodat u veilig, ontspannen en zelfverzekerd op uw bestemming aankomt.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Toonaangevende veiligheid.

Altijd een behulpzame assistent aan boord.

Ondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Dankzij zijn assistentie- en veiligheidssystemen ondersteunt de V-Klasse u optimaal in alle
rijsituaties, zodat u veilig, ontspannen en zelfverzekerd op uw bestemming aankomt.

Verlicht de rijbaan uitermate goed.

Dankzij de grootlichtassistent Plus profiteert de bestuurder steeds van een uitermate goed verlichte rijbaan zonder dat andere verkeersdeelnemers door het grootlicht worden verblind.

Het grootlicht kan steeds ingeschakeld blijven. Als het systeem voor- of tegenliggers herkent, worden deze automatisch buiten de lichtbundel van het grootlicht gehouden. Zo is het lastige in- en uitschakelen verleden tijd en kan de bestuurder zich volledig op het verkeer concentreren.

Aan de rijsituatie aangepaste verlichting.

Het LED Intelligent Light System verbetert het zicht van de bestuurder en daarmee de rijveiligheid, aangezien dit de verlichting van het wegdek automatisch aan verschillende rijsituaties kan aanpassen.

Het systeem beschikt daarvoor over koplampen met een variabele lichtsterkte, die zowel verticaal als horizontaal kunnen draaien.
Tot de uitrusting behoren onder andere de grootlichtassistent, die kan helpen tegemoetkomende voertuigen niet te verblinden, en de actieve bochtenverlichting, die de koplampen met de bocht meedraait en zo de verlichting van het wegdek aanzienlijk verbetert. Verdere functies zijn het licht voor provinciale en snelwegen, waarbij de lichtbundel op de betreffende rijsituatie wordt afgestemd.

Intelligent op elkaar afgestemde systemen.

Het rijassistentiepakket is een intelligente combinatie van vier assistentiesystemen die voor comfort voor de bestuurder en voor meer veiligheid kunnen zorgen.

Deze systemen kunnen de bestuurder bijvoorbeeld ondersteuning bieden om een veilige afstand aan te houden, voertuigen in de dode hoek waar te nemen en de rijstrook niet onbedoeld te verlaten. In onoverzichtelijke situaties kunnen deze systemen helpen ongevallen te voorkomen of de ernst ervan te verminderen. Zo kan het preventieve beschermingssysteem PRE-SAFE® voor inzittenden al vroegtijdig kritieke situaties herkennen en uit voorzorg beschermingsmaatregelen nemen.

Kan met remingrepen de afwijking van het rijspoor verminderen.

De zijwindassistent kan afwijkingen van het rijspoor die worden veroorzaakt door sterke windvlagen van de zijkant, tijdig herkennen en de bestuurder helpen in de juiste baan te blijven.

Een plotselinge zijwaartse beweging van het voertuig kan namelijk ongepaste stuurbewegingen van de bestuurder tot gevolg hebben. De zijwindassistent kan bij een snelheid van meer dan 80 km/h de koers van het voertuig automatisch corrigeren. Zo wordt de zijwaartse beweging duidelijk verminderd, doordat de invloed van de windvlaag grotendeels wordt gecompenseerd of gereduceerd.

Rondom-overzicht en parkeerhulp.

De actieve parkeerassistent met 360°-camera ondersteunt de bestuurder bij het vinden van een parkeerplek, het parkeren zelf en het manoeuvreren.

De actieve parkeerassistent zoekt naar geschikte parkeerplaatsen en manoeuvreert de auto automatisch in krappe parkeerplaatsen langs en dwars op de weg. Met de 360°-camera wordt het gebied rondom de auto vanuit vogelvluchtperspectief zichtbaar, ook onder de ruitlijn. Hierdoor kunnen obstakels tijdens het parkeren en manoeuvreren niet over het hoofd worden gezien.

Impressies


Impressies van de Mercedes-Benz V-Klasse.

Impressies


Impressies van de Mercedes-Benz V-Klasse.

Mercedes-Benz V-Klasse Impressies
Mercedes-Benz V-Klasse Impressies
Mercedes-Benz V-Klasse Impressies
V-Klasse Multimedia
Mercedes-Benz V-Klasse Impressies
Mercedes-Benz V-Klasse Impressies
Mercedes-Benz V-Klasse Impressies
Mercedes-Benz V-Klasse Impressies
Mercedes-Benz V-Klasse Impressies