• Design

  Grandioos open-air optreden.

  De foto toont de Mercedes-AMG S 65 Cabrio in zijdelings vooraanzicht.
  De foto toont de Mercedes-AMG S 65 Cabrio in zijdelings achteraanzicht.

  Grandioos open-air optreden.

  Design is voor ons nooit vanzelfsprekend. Maar altijd de perfecte symbiose van vorm en functie. Daarom is elk detail op de Mercedes-AMG S 65 Cabrio een compromisloze bekentenis tot maximale prestaties.

  De voorschort in jet-wing-design met grote luchtinlaten en het specifieke AMG radiatorrooster dat het voertuig zijn uniek gezicht geeft. Zelfs de elementen in hoogglanzend chroom aan de voorkant van het voertuig maken meteen duidelijk: hier nadert onbedwingbare kracht in een luxueus design.

 • Techniek

  Thuis aan de top.

  De foto toont de Mercedes-AMG S 65 Cabrio in zijaanzicht.

  Thuis aan de top.

  Een zwoele zomernacht. Een straat die elegant door een adembenemend landschap kronkelt. Is er een mooiere plaats om alle kracht te ontplooien? En in amper 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren?

  Het droomvoertuig werd door de ontwikkelaars van AMG uitgerust met alle superlatieven voor performance. Waaronder een AMG 6,0-liter V12-biturbomotor van 463 kilowatt<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> (630 pk) en met 1.000 newtonmeter<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p> koppel als centraal onderdeel. Met deze cijfers behoort de Mercedes-AMG S 65 Cabrio tot de kopgroep van zijn segment. De andere voordelen van de biturbo-twaalfcilinder zijn de moeiteloze acceleratie bij elke snelheid en de gecultiveerde loop met de opvallende, typische AMG V12-sound. Kortom: autonome performance in stijl.

  20" AMG gesmede velgen in multispakendesign met keramisch hoogglanzend gepolijste oppervlakken spelen de buitengewone rijdynamiek moeiteloos uit op het asfalt – als optie met AMG keramische high-performance compound-remsysteem.