Lease en koop

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Brochure en prijslijst


Brochure en prijslijst.

Download hier uw persoonlijke brochure en prijslijst.

De foto toont de brochure en de prijslijst van de Mercedes-Benz GLA in het Duits en in het Engels en de algemene Mercedes-Benz catalogus.

Download hier uw persoonlijke brochure en prijslijst.

De gratis brochure geeft u een nieuwe kijk op de zaken vanuit fascinerende perspectieven, leert u kleine details kennen, en biedt uitvoerige informatie over het model dat uw voorkeur geniet.

U vindt er naast de prijzen van de voertuigen en de uitrustingsdetails ook de opties om uw Mercedes-Benz te individualiseren.

Speciaal model


Ontdek het speciale model Night Edition van de Mercedes-Benz GLA.

Speciaal model


Ontdek het speciale model Night Edition van de Mercedes-Benz GLA.

 • Night Edition

  De afbeelding toont het exterieur van de Mercedes-Benz GLA met Night Edition.
  De afbeelding toont de Mercedes-Benz GLA met Night Edition.
  De afbeelding toont het interieur van de Mercedes-Benz GLA met Night Edition.

  Elegante sportiviteit.

  Elegante sportiviteit.

  De compacte dynamiek met markante SUV-genen is kenmerkend voor het unieke karakter van de GLA. Bij de Night Edition wordt dat nog sterker uitgedrukt met een groot aantal designelementen in zwart.

Originele accessoires


Originele accessoires voor de GLA.

Originele accessoires


Originele accessoires voor de GLA.

Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont een dakbox 400 op de Mercedes-Benz GLA.

Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.
Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.
Een compleet overzicht van Mercedes-Benz originele accessoires voor de GLA kunt u hier vinden:

GLA: brandstofverbruik gecombineerd: 5,5 - 7,5 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 144 - 171 g/km (NEDC)<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>

GLA: brandstofverbruik gecombineerd: 7,0 - 8,7 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 161 - 198 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO2-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik werden op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>