Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

De krachtigste E-Klasse aller tijden.

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

De krachtigste E-Klasse aller tijden.

 • Exterieur

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ van vooraan.
  De afbeelding toont de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ van achteraan opzij.

  Exterieur. Overtuigt door een duidelijke aanspraak.

  Exterieur. Overtuigt door een duidelijke aanspraak.

  Het exterieur van een Mercedes-AMG onderscheidt zich door zijn opvallende design te combineren met Driving Performance. De Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ zal maximaal voldoen aan deze voorstelling.

  De powerdomes op de voor Mercedes-AMG GT kenmerkende, naar binnen liggende motorkap, en de verbrede spatborden benadrukken de kracht die in deze Performance-voertuigen zit. De bijzonder diepe luchtinlaten zonder rooster laten niet alleen een indruk na, maar zorgen ook voor een gerichte luchtstroming, met maar één doel voor ogen: maximale Driving Performance De Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ is een spreekbuis – met een sonore stem. En om de juiste toon aan te slaan, richt de sound zich op de rijprogramma’s van DYNAMIC SELECT. Dat wil zeggen: beperkte AMG sound in het rijprogramma 'Comfort' en een veel emotionelere klankbelevenis in de rijprogramma's 'Sport', 'Sport+' en 'Race'.

 • Interieur

  interieur. Headquarter.

  De afbeelding toont de voorste zetels van de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

  interieur. Headquarter.

  In het grensbereik is totale controle vereist. Het interieur van de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ is zo ingericht dat alle onderdelen een uiterst dynamische ervaring mogelijk maken.

  De Widescreen Cockpit, het AMG-Performance stuurwiel en de AMG zetels met geoptimaliseerde zijsteun en het "AMG" logo in de voorste zetels creëren voor u een sportieve en exclusieve sfeer. Alles om de Driving Performance nog intensiever te beleven.

 • Techniek

  Techniek. Concentreert zijn energie.

  De afbeelding toont de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ van opzij vooraan uit kikkerperspectief.
  De foto toont de AMG motor van de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ op een sokkel.

  Techniek. Concentreert zijn energie.

  Met de Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ bent u altijd op tijd. Dit lukt dankzij de AMG-4,0 liter V8-biturbomotor met zijn indrukwekkende 450 kW (612 pk) en 850 newtonmeter<p>Opgaven over maximaal vermogen en koppel volgens verordening (EU) 715/2007 in de huidige versie.</p>. Daarnaast overtuigt de aandrijflijn door extreem korte reactietijden en een hoog rendement.

  Want wie zijn doel wil bereiken, moet energie doelgericht inzetten. Net als de innovatieve vierwielaandrijving AMG-Performance 4MATIC+. De volledig variabele koppelverdeling - van de vierwielaandrijving tot een pure achterwielaandrijving - zorgt voor een uitstekende en gepaste tractie. Die is ook nodig om de brute kracht, die de AMG SPEEDSHIFT MCT 9-traps sportversnellingsbak overdraagt, op de weg te brengen. Het AMG achterassperdifferentieel biedt vooral ondersteuning bij dynamisch bochtenwerk. Performance op punt.