De C-Klasse Berline Business Solution in [Select & Drive] Renting vanaf € 349,-/maand excl. BTW*.

C-Klasse Berline

De C-Klasse Berline Business Solution in [Select & Drive] Renting vanaf € 349,-/maand excl. BTW*.

Is uw Mercedes-Benz een professionele investering ? Dan moet die uiteraard renderen. Dankzij onze renting voor professionelen en zijn voordelige rente van 0,99 % kiest u de services die u wenst. En aan het einde van uw contract kan u uw C-klasse Berline aan een voordelige prijs overnemen.

*[Select & Drive] Renting aan 1,49% voor een C-Klasse Berline Busines Solution. Aanbevolen catalogusprijs: €349,- incl. BTW. Looptijd : 48 maanden. Voorafbetaalde huur: 20 % + BTW. Koopaanbod: 30 % + BTW. Aanbod uitsluitend geldig voor professionelen. Actie geldig van 01/04/2020 t.e.m 30/04/2020. Niet van toepassing op AMG motorisaties. Actie niet cumuleerbaar met de starvoorwaarden (4&5*). Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV, Tollaan, 68, B-1200 Brussel - BTW: BE 0405.816.821 - RPR Brussel.

De C-Klasse Berline Business Solution

C-Klasse Berline Business Solution

De C-Klasse Berline Business Solution

Mercedes-Benz introduceert de Business Solutions. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

Originele accessoires


Volledig op uw wensen en eisen afgestemde oplossingen.

De afbeelding toont de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine met achterfietsdrager.

Een Mercedes-Benz is meer dan een auto. U gaat ermee op reis en gebruikt hem voor uw dagelijks werk of voor pure ontspanning. De originele accessoires zijn perfect daarop afgestemd.

Maak uw Mercedes-Benz nóg comfortabeler. Zorg voor visuele verfraaiing of kies voor praktische accessoires waarmee uw Mercedes-Benz nóg functioneler wordt. Alle producten zijn perfect op uw model afgestemd en kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en veiligheid.

Een compleet overzicht van de Mercedes-Benz originele accessoires voor de nieuwe C-Klasse Berline kunt u hier vinden:

Vind uw nieuwe C-Klasse Berline of vraag uw testrit aan.

Zoek uw nieuwe C-Klasse Berline

Vraag uw testrit aan

Product finder & maandprijscalculator


Vind uw mobiliteitsoplossing en bereken uw maandprijs.

       

Product finder & maandprijscalculator


Vind uw mobiliteitsoplossing en bereken uw maandprijs.

       

Stock en testrit


Vind een Mercedes-Benz C-Klasse Berline in uw buurt.

Stock en testrit


Vind een Mercedes-Benz C-Klasse Berline in uw buurt.

C-Klasse Berline: brandstofverbruik gecombineerd: 4,1 - 9,9 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 108 - 227 g/km (NEDC)<p>De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. De opgegeven waarden zijn de gemeten NEDC CO₂-waarden conform art. 2 nr. 1 uitvoeringsverordening (EU) 2017/1153. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Het stroomverbruik werd vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG.</p>

C-Klasse Berline: brandstofverbruik gecombineerd: 1,4 - 11,2 l/100 km, CO₂-emissie gecombineerd: 32 - 253 g/km (WLTP)<p>De vermelde waarden werden gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO2-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik werden op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.<br> </p>