Open voor alles dat nieuw is.

Ontdek de opwindende open top-features van de Mercedes-AMG GT Roadster.

Open voor alles dat nieuw is.

Ontdek de opwindende open top-features van de Mercedes-AMG GT Roadster.

Open voor ultiem rijgenot.

De hoogwaardige stoffen kap van de Mercedes-AMG GT Roadster volgt in gesloten toestand de elegante contouren van een coupé.
De stoffen kap van de Mercedes-AMG GT Roadster is naar keuze ook leverbaar in rood en kenmerkt zich door uitstekende warmte- en geluidsisolatie.
De stoffen kap van de Mercedes-AMG GT Roadster is naar keuze ook leverbaar in beige en vormt samen met het silhouet van het model een elegante verschijning.
De stoffen kap van de Mercedes-AMG GT Roadster is standaard uitgevoerd in zwart, waarmee het dynamische silhouet van het model verder wordt benadrukt.

Open voor ultiem rijgenot.

Met een gesloten kap volgt de Mercedes-AMG GT Roadster de elegante contouren van een coupé. De kap kan tot een snelheid van 50 km/h binnen elf seconden worden geopend en gesloten.

Elegant. Sportief. Extrovert. De drie kapkleuren zwart, rood en beige zorgen voor een opwindend accent van het exterieur van de Mercedes-AMG GT Roadster.

Open air-rijcomfort.

Het windscherm van de Mercedes-AMG GT Roadster zorgt voor open air-comfort, en gaat effectief tocht tegen voor de nek en het achterhoofd.

Open air-rijcomfort.

Het windscherm tussen de beschermingsbeugels voor het over de kop slaan gaat effectief tocht tegen voor de nek en het achterhoofd van de inzittenden. Hierbij worden luchtwervelingen over de passagiers heen geleid, waardoor gelijktijdig ook windgeluiden afnemen. De uitvoering van het windscherm in polycarbonaat sluit perfect aan op het silhouet van de Mercedes-AMG GT Roadster.

Endless summer.

Dankzij de hoofdruimteverwarming AIRSCARF kan ook bij lage buitentemperaturen comfortabel open worden gereden in de Mercedes-AMG GT Roadster.

Endless summer.

Met de hoofdruimteverwarming AIRSCARF is rijden met open dak ook bij lage temperaturen een waar genoegen. Met behulp van luchtuitlaatstroomopeningen in de hoofdsteunen vormt warme lucht een onzichtbare sjaal om de hals en nek van de bestuurder en passagier. AIRSCARF zorgt voor uitstekende verdeling van de warmte, afhankelijk van de buitentemperatuur en of de kap geopend of gesloten is.

Nog een reden om nooit meer uit te stappen.

De stoelverwarming/-ventilatie zorgt in de Mercedes-AMG GT Roadster voor een uitstekend klimaat – 365 dagen per jaar.

Nog een reden om nooit meer uit te stappen.

De stoelverwarming/-ventilatie zorgt in de Mercedes-AMG GT Roadster 365 dagen per jaar voor een uitstekend klimaat. De actieve ventilatie van de stoelverwarming/-ventilatie zorgt ervoor dat op warme dagen de zittingen van de stoelen snel worden afgekoeld tot een aangename temperatuur. De inschakelbare stoelverwarming daarentegen zorgt er in het koude jaargetijde voor dat u behaaglijk kunt zitten. De stoelventilatie en -verwarming kunnen onafhankelijk van elkaar in drie verschillende standen worden ingeschakeld.