4MATIC

4MATIC. All-wheel drive.

4MATIC


4MATIC. All-wheel drive.
4MATIC. All-wheel Drive

All-wheel Drive


4MATIC. Alle wielen rechtstreeks aangedreven.

All-wheel Drive


4MATIC. Alle wielen rechtstreeks aangedreven.

Optimale rijprestaties, ongeacht de omstandigheden.

4MATIC is meer dan een standaard vierwielaandrijving. Het systeem past zich automatisch aan het terrein en het rijoppervlak aan. 

Als één van de vier wielen begint te slippen wordt onmiddellijk bijgestuwd aan het tegengestelde wiel – ongeacht welk wiel. Zelfs wanneer drie van de vier wielen beïnvloed worden, zal het vierde wiel zich aanpassen om uw rijomstandigheden te ondersteunen. Op deze manier wordt rijden een plezier op elk soort ondergrond.

Slim.

4MATIC

Slim.

Sub-Head 4MATIC wordt aangedreven door een 7-traps- of een 9-trapsautomaat. Samen met andere functies van de wagen zoals ABS, 4-ETS en ESP® beheerst deze de precieze behoeften van elk wiel.

Flexibel.

Adaptable

Flexibel.

Wanneer de wagen in een rechte lijn rijdt, draaien alle wielen normaal op dezelfde snelheid. In een bocht leggen de buitenste wielen een langer pad af dan de binnenste wielen. Dat betekent dat de linker- en rechterwielen moeten kunnen draaien op verschillende snelheden. 4MATIC monitort continu de snelheid van elk wiel om bij te sturen wanneer nodig. 

Stabiel.

Stable

Stabiel.

De wagen blijft ten allen tijde stabiel, ongeacht hoeveel stuwkracht er verdeeld wordt over de vier wielen. Licht en wendbaar of krachtig en efficiënt; 4MATIC is de perfecte reisgezel voor elk seizoen. 

4MATIC reeks

4MATIC Range

4MATIC reeks

Bekijk de volledige 4MATIC reeks.

Bekijk de volledige 4MATIC reeks.

Images shown throughout are a general indication of the model and therefore some features / equipment / colours may not be available in the UK or may not be to UK specification.