Uw voordelen


Mercedes-Benz Certified: onze servicebelofte.

Uw voordelen


Mercedes-Benz Certified: onze servicebelofte.

  • In één oogopslag

   Mercedes-Benz Certified: onze gecertificeerde tweedehandswagens

   Het aanbod bestaat uit auto's van alle modelseries met een maximale kilometerstand van 150.000 km en een maximale leeftijd van zes jaar. Alleen auto's die onze technische check tweedehandswagens hebben doorstaan, kunnen worden gecertificeerd als Mercedes-Benz Certified.

   Bij Mercedes-Benz Certified tweedehandswagens kunt u bovendien rekenen op extra garanties en verdere aantrekkelijke voordelen

   Laat u overtuigen door onze tweedehandswagens!


   Naar tweedehandswagens zoeken

   Mercedes-Benz Certified: onze gecertificeerde occasions
  • Garantie 24 maanden

   Garantie 24 maanden

   24 maanden occasiongarantie
   Mercedes-Benz Certified is dé referentie als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid van tweedehandswagens. Daarom bieden onze Mercedes-Benz Certified dealers een garantie van 24 maanden. Heeft uw wagen een onderhoud of herstelling nodig? Dan gebruiken we bij de reparatie Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Bovendien beschikt u als koper over een Europese dekking en heeft u toegang tot onze Customer Service.
   Uw Mercedes-Benz concessiehouder geeft u graag meer advies over de voorwaarden.
  • Mobilo

   Mobilo

   Mobilo

   Met een Mercedes-Benz rijden moet een bijzondere en vooral ook zorgeloze ervaring zijn. Maar hoe goed uw wagen ook onderhouden is, u kunt natuurlijk altijd te maken krijgen met pech of een ongeval. Daarom is er Mobilo. Deze gratis pechhulp van Mercedes-Benz helpt u zo snel mogelijk terug op weg in geval van nood, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Met Mobilo staat u er dus nooit alleen voor.

   Uw Mercedes-Benz concessiehouder geeft u graag meer advies over de voorwaarden.
  • Testritten

   Testritten

   Proefrit binnen 24 uur

   Mercedes-Benz Certified maakt kiezen eenvoudig. Want u krijgt de mogelijkheid om een testrit te maken met de tweedehandswagen van uw keuze nog voor u een beslissing heeft genomen. Zo kunt u zelf ervaren of de wagen aan uw eisen voldoet. Het enige wat u hiervoor moet doen is een afspraak maken bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz. Hij zorgt ervoor dat de tweedehandswagen op het afgesproken moment voor u klaarstaat om een testrit te maken. De knoop doorhakken was nog nooit zo makkelijk.

  • Leasing & finance

   Leasing & finance

   Financiering en lease

   Mercedes-Benz Financial Services biedt u een waaier van verschillende financierings- en leasingformules aan. Wat uw eisen ook zijn, we denken graag samen met u na over een persoonlijk plan. Want ook op financieel vlak gaan we voor 100% maatwerk.

  • Overname

   Overname

   Financiering en lease

   Mercedes-Benz staat altijd voor u klaar om het leven aangenamer te maken. Daarom nemen wij uw huidige wagen over wanneer u een Mercedes-Benz Certified wagen koopt. U hoeft dus zelf niet langer uw wagen online aan te bieden. Zo besparen we u heel wat werk. Bovendien garanderen we u ook een interessante overnameprijs. Kom bij ons langs en bepaal samen met onze experts de waarde van uw wagen.

  • Me-connect

   Me-connect

   Mercedes me connect

   Het me-connect systeem van Mercedes-Benz maakt het leven een stuk eenvoudiger. U en uw wagen zijn voortaan altijd verbonden via uw smartphone. Op die manier beschikt u altijd over een hele reeks digitale diensten van Mercedes me connect. Dat gaat van onderhouds-, ongeval- en pechmanagement tot een automatisch noodoproepsysteem en voertuigdiagnose vanop afstand om slijtage en defecten op te sporen. Zo heeft u dus altijd alle belangrijke informatie over uw Mercedes-Benz Certified wagen op zak.

  • Omruilgarantie

   Omruilgarantie

   Tien dagen recht op retour

   Het kan gebeuren dat u na aankoop van uw Mercedes-Benz tweedehandswagen toch niet helemaal overtuigd bent van uw keuze. Dat lost Mercedes-Benz Certified voor u op door een omruilgarantie aan te bieden. Daarmee krijgt u van ons 10 dagen de tijd om een andere kleur, een nieuw model of gewoon iets helemaal anders te kiezen1. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag alle details. 1

   [1] Bij de uitoefening van dit recht dient u een ander voertuig (nieuw of tweedehands) uit het aanbod van de desbetreffende dealer te kiezen. De precieze voorwaarden zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz verkoopadviseur.
  • Vervangwagen

   Vervangwagen

   Vervangwagen

   Het is onze missie om al onze Mercedes-Benz Certified klanten mobiel te houden. Is uw eigen wagen dus tijdelijk niet bruikbaar wegens onderhoud of een herstelling? Dan zorgen we, al dan niet tegen betaling, voor een vervangwagen. We doen er trouwens alles aan om u een vervangwagen uit dezelfde categorie te geven zodat u met datzelfde vertrouwde gevoel weer de baan op kunt.

   Bij de uitoefening van dit recht dient u een ander voertuig (nieuw of tweedehands) uit het aanbod van de desbetreffende dealer te kiezen. De precieze voorwaarden zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz verkoopadviseur.
  • Gegarandeerde kilometerstand

   Gegarandeerde kilometerstand

   Kilometerstand gecontroleerd

   Bij Mercedes-Benz Certified kennen we de volledige onderhoudsgeschiedenis van alle wagens uit ons aanbod. Daarom kunt u erop vertrouwen dat de aangegeven kilometerstand op uw teller wel degelijk de juiste is. Bij aankoop van uw Mercedes-Benz Certified tweedehandswagen ontvangt u bovendien ook nog een officiële Car-Pass met de juiste kilometerstand.

  • 6 maanden of tot 10.000 onderhoudsvrij

   6 maanden of tot 10.000 onderhoudsvrij

   6 maanden geen onderhoud nodig

   Elke Mercedes-Benz Certified tweedehandswagen wordt voor verkoop gekeurd en gecontroleerd op 126 punten. Zo garanderen we dat elke Mercedes-Benz Certified wagen hetzelfde comfort en dezelfde gemoedsrust biedt als een gloednieuwe Mercedes-Benz tot 6 maanden of 10.000 km lang.

  • Officiële documenten

   Officiële documenten

   Officiële documenten

   Elke Mercedes-Benz Certified tweedehandswagen wordt geleverd met het originele, ingevulde onderhoudsboekje, Car-Pass en alle andere belangrijke documenten die bij de wagen horen.

  • Snelle beschikbaarheid

   Snelle beschikbaarheid

   Snelle beschikbaarheid

   Bij uw Mercedes-Benz Certified dealer hoeft u niet maandenlang te wachten op uw nieuwe wagen. Heeft u de tweedehandswagen van uw dromen gevonden? Dan staat hij binnen de kortste keren voor uw deur want de meeste wagens in ons aanbod zijn onmiddellijk beschikbaar.

  • Ruim aanbod

   Ruim aanbod

   Ruim aanbod

   Wat u ook zoekt in uw nieuwe wagen, bij Mercedes-Benz Certified vindt u tweedehandswagens voor elk budget. Het maakt trouwens niet uit of u kiest voor een gebruikte wagen of een voertuig dat zo goed als nieuw is. We garanderen dat uw wagen altijd in prima staat verkeert.

  • Dienst na verkoop

   Dienst na verkoop

   Dienst na verkoop

   Ook na aankoop van uw wagen bij Mercedes-Benz Certified blijven we u de beste service aanbieden. Zo kunt u terecht bij ons volledige netwerk van erkende Mercedes-Benz Dealers voor een uitgebreid assortiment aan professionele diensten.

  • Verzekering

   Verzekering

   Verzekering

   Mercedes-Benz Certified zorgt ervoor dat u nog jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw tweedehandswagen. Samen met Mercedes-Benz Insurance Services bieden we u een hele reeks verzekeringsformules aan. Dus wat uw wensen ook zijn, we hebben voor elk model de geschikte formule in ons aanbod.