Mercedes-Benz Guard.

The finest World of Protection.

Advies & service


Advies en service

Altijd en overal.

Advies & service


Advies en service

Altijd en overal.

Advies en service

Comfort en service van het hoogste niveau is ook in geval van schade gegarandeerd. Aangezien uw Mercedes-Benz Guard model uw persoonlijke beschermruimte is, spreekt het vanzelf dat stilstandtijden kort zijn, zodat u zich zo snel mogelijk met volledige mobiliteit weer veilig en beschut voelt.

Uiterste discretie en vakkennis zijn kwaliteiten van onze medewerkers, die met uitgebreide diensten eveneens nieuwe normen stellen en alles doen om ook uw individuele wensen werkelijkheid te laten worden.

Het uitsluitend gebruik van originele reserveonderdelen en speciaal opgeleid personeel zijn de essentiële voorwaarden voor een blijvende maximale bescherming. Wegens het geïntegreerde beschermingssysteem worden eigen processen toegepast en speciale systemen ontwikkeld voor zorgvuldig geselecteerde reparatiebedrijven.

Deze diensten van Mercedes-Benz zijn van doorslaggevend belang en uiteraard kan niemand ze leveren voor een achteraf bepantserd voertuig.

 • Veiligheid als trainingseenheid

  Voor uw persoonlijke bescherming in uw Mercedes-Benz Guard model speelt uiteraard ook de rijveiligheid een doorslaggevende rol. Onze rijveiligheidstraining vormt een optimale voorbereiding op een beheerste omgang met uw voertuig met bijzondere bescherming.

   

  Meermaals per jaar organiseren wij exclusief voor onze klanten en hun chauffeurs het telkens twee dagen durende evenement op ons opleidingsterrein. De opleiding begint met een intensieve kennismaking en toelichting bij de bediening van de specifieke functies. In speciale oefeningen op het gebied van rijfysica wordt grondig ingegaan op een professionele omgang met de bijzondere kenmerken van het voertuig. Opleidingsmodules voor extreme situaties verbeteren de rijvaardigheid.

   

  Een ander zwaartepunt is de wintertraining: In gure omstandigheden en op een extreem slecht wegdek worden oefeningen uitgevoerd om het voertuig onder controle te houden en ook uitzonderlijke verkeerssituaties professioneel het hoofd te bieden.

   

  Na afloop van de tweede trainingsdag wordt een certificaat uitgereikt als bevestiging van deelname aan de praktische oefeningen. Met dit aanbod verhogen wij de rijveiligheid en leveren wij een extra bijdrage voor uw persoonlijke bescherming, ook bij extreme omstandigheden in het verkeer.

   

  Contactpersoon voor rijveiligheidsopleiding, communicatie en marketing:

   

  Markus O. Nast

  E-Mail: markus.nast@daimler.com

 • Service & Productbegeleiding

  Service uit verantwoordelijkheidszin – op alle vlakken: Een wereldwijd sluitend netwerk van werkplaatsen met speciaal opgeleid personeel en een al even hoogstaande uitrusting bieden maximale zekerheid bij onze service.

   

  Ook staan onze partners op de markt voor specifieke vragen over de Guard Technologie in nauwe verbinding met het coördinatiecentrum in Stuttgart. Deze structuur garandeert voor uw Guard altijd en overal een oplossing. Een consequente verdere ontwikkeling van het idee van complete bescherming.

   

  Contactpersoon voor vragen over technische ondersteuning in Duitsland:

   

  Karlheinz Martin

  E-mail: karlheinz.martin@daimler.com

 • Verkoop & Fleet - nieuwe & tweedehandswagens

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen over verkoop, wagenparkvoertuigen en nieuwe of tweedehandswagens.

   

  Contactpersoon voor verkoop en wagenpark:

   

  Norbert Höss

  E-mail: norbert.hoess@daimler.com