Stap over naar een nieuwe generatie.

Stap over naar een nieuwe generatie.

Info


De Mercedes-Benz inruilpremie.

Info


De Mercedes-Benz inruilpremie.

Emissienorm

Kies vandaag nog voor minimale uitstoot en geniet van uw maximaal voordeel.

Duurzame mobiliteit is één van de strategische missies van Mercedes-Benz. Om de overstap naar een groener milieu een duwtje in de rug te geven, biedt Mercedes-Benz u nu tijdelijk een financieel voordeel bij aankoop van een nieuwe wagen.

Wanneer u nu uw huidige diesel personenwagen inruilt voor een nieuwe Mercedes-Benz met een diesel-, benzine of plug-in hybride motorisatie die voldoet aan de EU6-norm, ontvangt u een inruilpremie van € 2.000 netto. Verkiest u een smart met benzinemotor of een smart electric drive? Dan doet uw smart center u plezier met een inruilpremie van € 1.000 netto.

Uw overstap naar een wagen met minder of geringe uitstoot draagt niet alleen bij tot een schonere, stillere leefomgeving. Ook uw budget heeft er baat bij.

Ga snel langs uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz voor alle details.

1) De inruilpremie bedraagt € 2.000 voor een nieuwe Mercedes-Benz met diesel-, benzine- of een Plug-in Hybrid motor. Voor een nieuwe smart met benzinemotor of een nieuwe smart Electric drive bedraagt de inruilpremie € 1.000.

2) De restwaarde wordt berekend door een onafhankelijke instantie.

3) De marktwaarde wordt berekend door uw erkend Mercedes-Benz concessiehouder, die de wagen overneemt. De overgenomen wagen, ongeacht het merk, dient ten minste 6 maanden te zijn ingeschreven op naam van de klant, op datum van 2/8/2017.Actie geldig bij aankoop van een nieuwe personenwagen Mercedes-Benz diesel-, benzine- of Plug-in Hybrid motor. Voor een nieuwe smart met benzinemotor of een nieuwe smart electric drive, van 2/8/2017 tot en met 31/12/2017, geleverd vóór 31/03/2018, indien voldaan wordt aan bovenvermelde voorwaarden. Slechts 1 slooppremie en/of inruilpremie per besteld nieuw voertuig.

Gemiddeld verbruik: 2,1-17 L/100KM - Gemiddelde CO2-uitstoot: 48-397 G/KM