Mercedes-Benz originele onderdelen.

Mercedes-Benz originele onderdelen.

Topkwaliteit voor optimale dienstverlening.

De foto toont een rechtopstaande remschijf.

Topkwaliteit voor optimale dienstverlening.

Als gegoten voor uw voertuig: de originele onderdelen met beproefde kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. De lange levensduur van de originele onderdelen zorgt al voor een uitstekende prijs/prestatie-verhouding. Dat geldt zeker in het geval van Mercedes. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn state-of-the-art dankzij de precies gedefinieerde productiespecificaties en uitgebreide controles. Indien gewenst ontvangt u de professionele montage erbij.

Het voordelige en milieuvriendelijke alternatief: originele Mercedes-Benz ruilonderdelen. Daarnaast houdt Mercedes-Benz permanent meer dan 340 000 betrouwbare gebruikte onderdelen in perfecte staat ter beschikking. Met de online bestelservice Mercedes-Benz WebParts kunt u bij uw plaatselijke Mercedes-Benz Partner op elk moment comfortabel originele onderdelen en originele ruilonderdelen bestellen.

Vervalste reserveonderdelen vormen een veiligheidsrisico.

De foto toont een close-up van een aluminium velg vooraan rechts.
De door u gewenste video is momenteel spijtig genoeg niet beschikbaar. Probeer later nog eens.
Opnieuw bekijken

Vervalste reserveonderdelen vormen een veiligheidsrisico.

Als er Mercedes-Benz op staat, betekent dat jammer genoeg niet altijd dat er ook Mercedes-Benz in zit. Productvervalsers specialiseren zich meer en meer in de vervalsing van vervangonderdelen voor voertuigen. Steeds vaker worden daarbij ook onderdelen gekopieerd die betrekking hebben op de veiligheid, zoals remvoeringen, voorruiten, chassisonderdelen en filters. Vervalsingen lijken daarbij haast perfect op de originele producten en zijn ook door experten op het eerste zicht nog nauwelijks als dusdanig te herkennen.

Plagiaten leiden niet alleen tot economische schade, maar houden daarnaast ook een veiligheidsrisico in. We testen regelmatig verschillende vervalsingen met Mercedes-Benz originele onderdelen. De resultaten zijn schrikbarend: zo wordt bijvoorbeeld de remweg met een vervalste remvoering tot 15 meter langer en kan een fout in het namaakstuk in het ergste geval tot een zwaar ongeval leiden.

Zekerheid tegen productvervalsingen en de risico's die daaruit voortvloeien vindt u bij uw gemachtigde Mercedes-Benz concessiehouder of servicepartner. Daar kunt u er zeker van zijn dat u Mercedes-Benz kwaliteit ontvangt – van originele onderdelen tot vakkundige montage.