De digitale reddingsdiensten van Mercedes-Benz.

Digitale reddingsdiensten


Het juiste overzicht voor een zo snel mogelijke redding.

Digitale reddingsdiensten


Het juiste overzicht voor een zo snel mogelijke redding.

De foto toont en zeer vaag beeld van meerdere blauwe lichten van reddingsvoertuigen in de nacht.
De door u gewenste video is momenteel spijtig genoeg niet beschikbaar. Probeer later nog eens.
Opnieuw bekijken

Om de reddingsdiensten op de plaats van een ongeval optimaal te ondersteunen, heeft Mercedes-Benz een digitale reddingsdienst ontwikkeld. Ze verschaffen bij een ongeval snel belangrijke informatie in verband met de veiligheid, en bieden zo in slechts enkele seconden levensreddende voordelen. De digitale Mercedes-Benz reddingsdiensten werken perfect samen: de reddingsstickers met QR-code verwijst rechtstreeks naar de respectieve reddingskaart van het voertuig. De Rescue Assist app voor smartphones en tablets bevat naast reddingskaarten ook driedimensionele beelden van het voertuig, nu ook offline indien er op de plaats van het ongeval geen internetverbinding ter beschikking zou zijn. Dit garandeert een perfect overzicht en biedt een waardevolle tijdsbesparing wanneer bij een ongeval elke seconde telt.

Reddingssticker


Reddingssticker.

Reddingssticker


Reddingssticker.

De fotocombinatie toont een C-Klasse van opzij en een close-up van de B-stijl met reddingssticker.
De fotocombinatie toont een C-Klasse van opzij en een close-up van de tankdop met reddingssticker.

De Mercedes-Benz reddingssticker: een bijdrage aan uw veiligheid. Beschikbaar voor alle Mercedes-Benz en smart personenwagens vanaf bouwjaar 1990.

Reddingskaart


Reddingskaart.

Reddingskaart


Reddingskaart.

De foto toont de C-Klasse van opzij met alle voor de berging relevante informatie.

Wij stellen nieuwe normen op het gebied van veiligheid: de Mercedes-Benz reddingskaarten bevatten specifieke schetsen met alle gegevens die relevant zijn voor de berging. Deze verschaffen de reddingsdiensten onmiddellijk alle vereiste informatie over het voertuig, en vergemakkelijkt de redding van ongevalsslachtoffers uit een voertuig.