Mercedes Me

Voor iedereen die meer verwacht

Beleef de voordelen


Breid uw Mercedes-Benz belevenis uit.

Beleef de voordelen


Breid uw Mercedes-Benz belevenis uit.

Mercedes me is de deur naar de Wereld van Mercedes-Benz. Op het portaal bundelen wij voor u de innovatieve diensten, producten en lifestyleaanbiedingen van Mercedes-Benz, Daimler en onze partners die ook verder gaan dan het product ‘Auto’. Na aanmelding hebt u toegang tot de gepersonaliseerde thema’s die voor u relevant zijn, en natuurlijk tot uw voertuig. Altijd en overal.

  • Een overzicht van al uw opgeslagen configuraties. Bewerk uw configuraties of voeg er nog andere toe.

  • Deel alle informatie in real time met uw Mercedes-Benz concessiehouder of de klantendienst.

  • Mercedes me assist biedt u uitstekende en snelle service met betrekking tot uw voertuig.

  • Mercedes me finance helpt u online en 24 uren per dag, 7 dagen per week bij het beheer van uw financiering of uw leasing.

Meld u aan en beleef de voordelen van het Mercedes me portaal.

Mercedes me connect

De beste verbinding is niet altijd de weg.

Mercedes me connect

Mercedes me connect

De beste verbinding is niet altijd de weg.

Mercedes me connect opent de deur naar een intelligent verbonden wereld waarin uw voertuig u ondersteunt en elke rit aangenamer maakt.

Stel u voor, uw voertuig zou in bepaalde situaties zelf contact opnemen met onze klantendienst en er alle relevante gegevens naartoe sturen. De Mercedes-Benz service zou al het nodige doen om u te ontlasten en bezorgt u concrete ondersteuning zonder dat u daar iets voor hoeft te ondernemen. 

En zou het niet praktisch zijn wanneer u via uw smartphone, tablet of pc zelf belangrijke informatie zou kunnen oproepen of specifieke functies van uw voertuig op afstand kunt bedienen - zeer comfortabel vanuit uw zetel of op weg naar uw voertuig?

Klinkt dat utopisch? Dat is het niet! Dit alles en veel meer is mogelijk - met Mercedes me connect. Het "geheim" is een communicatiemodule die af fabriek in het voertuig wordt ingebouwd, en via het voertuig kan communiceren dankzij een eigen simkaart. Welke diensten in- of uitgeschakeld worden, bepaalt de bestuurder zelf gemakkelijk via het Mercedes me portaal.

Mercedes me assist

Het beste of niets. Ook bij de service.

Mercedes Me assist

Mercedes me assist

Het beste of niets. Ook bij de service.

Wie een Mercedes bestuurt, mag ook de beste dienstverlening verwachten. Wij wensen dat u elke dag met uw ster kan genieten, wat er ook gebeurt, voor de hele levensloop van uw voertuig. Mercedes me assist betekent uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve diensten voor uw Mercedes. Voor uw tevredenheid en het optimale waardebehoud van uw voertuig.

Mercedes me finance

Even individueel als uw wensen.

Mercedes me finance

Mercedes me finance

Even individueel als uw wensen.

Ieder heeft zijn eigen wensen, ook wat betreft zijn voertuig. De ene hecht veel belang aan een volledig naar zijn wensen bepaald voertuig dat hem zolang mogelijk moet begeleiden. De andere wil niets op voorhand bepalen en steeds met het nieuwste model onderweg zijn. 

Mercedes me finance maakt uw droom van de ster werkelijkheid. Dankzij flexibele en aantrekkelijke voorwaarden kan u uw gewenste voertuig op de manier betalen die het beste bij uw persoonlijke financiële planning past.

Daarbovenop bieden onze verzekeringsoplossingen extra bescherming voor uw budget en uw voertuig, volledig afgestemd op uw vereisten. 

Mercedes me inspire

Nieuwe ideeën voor een nieuw denken.

Mercedes me inspire

Mercedes me inspire

Nieuwe ideeën voor een nieuw denken.

Uw eigen weg gaan moet niet rijmen met alleen onderweg zijn. Wereldwijd ontstaan dagelijks inspirerende concepten en spannende proefprojecten. Deze leveren een heleboel fantastische ideeën die onze horizon verruimen en nieuwe mogelijkheden bieden. Mercedes me inspire werpt een blik achter de schermen van innovatieve projecten en stelt toonaangevende concepten voor voor vandaag en morgen.

Mercedes me move

Ontdek de wereld van mobiliteit.

Mercedes me move

Mercedes me move

Ontdek de wereld van mobiliteit.

Autorijden is prachtig. Maar hebben we echt een eigen voertuig nodig? Deze vraag stellen zich vele mensen in de stad. Parkeerplaatsen zijn schaars en vaak kan het ook gewoon sneller zonder auto – met het openbaar vervoer, per taxi, met de fiets, te voet... Zelfs voor bestemmingen buiten de stad en reizen is het vaak voordeliger en milieuvriendelijker om samen met anderen uw bestemming te bereiken. 

En als u dan toch eens een auto nodig heeft? Waarom deze dan niet delen met anderen? Of een auto huren! Er zijn zoveel mogelijkheden die mobiliteit in de stad makkelijker, sneller en milieuvriendelijker maken. Je moet alleen weten hoe dit kan! De intelligente mobiliteitsoplossingen van Mercedes me move helpt u verder, onafhankelijk van het feit dat u een eigen voertuig bezit.