Mercedes-Benz MobiloVan. Eersteklas hulp bij pech.

Inbegrepen in onze service.

Met een Mercedes-Benz bestelwagen rijden is een zorgeloze, unieke ervaring. Maar dat belet niet dat dat volmaakte gevoel onderbroken kan worden door pech. Dankzij MobiloVan, de gratis pechverhelhelping van Mercedes-Benz, staat u ook dan niet alleen.

U belt het gratis nummer 00800 3 77 77 777 en onze professionals zijn al onderweg. Hun hulp is niet alleen bijzonder snel en vakkundig, maar ook bijzonder inbegrepen in onze service!

MobiloVan is 2 jaar geldig na 1ste inschrijving en wordt nadien bij elke onderhoudsbeurt verlengd.

  Maak uzelf wegwijs doorheen onze serviceoplossingen bij pech.

  • Heen en weer naar plaats panne rijden.

  De verplaatsingskosten van de technieker naar de plaats waar u in panne staat en terug, zijn mee inbegrepen in onze service. U zal hiervoor geen factuur ontvangen.

   • Bijstand ter plaatse.

   In geval van pech dekt de bijstand ter plaatse de kosten van kleine herstellingen tot € 150 incl. btw. Materiaalkosten van banden, accu’s en alle slijtageonderdelen zijn hiervan uitgesloten.

    • Sleepdienst.

    Als uw bestelwagen niet ter plaatse kan worden hersteld, organiseren en betalen wij het slepen naar het dichtstbijzijnde Erkend Servicepunt Mercedes-Benz, binnen een straal van 50 km vanaf de pechplaats.

     • Taxi/openbaar vervoer.

     U beschikt over een mobiliteitsbudget tot maximum € 75 incl. btw. Zo kan u met een taxi of openbaar vervoer naar een hotel, station of luchthaven, of rechtstreeks naar huis.

      • Levering van uw bestelwagen.

      Met MobiloVan geniet u ook van een afleveringsdienst van uw bestelwagen in een straal van 50 km vanaf de werkplaats waar uw bestelwagen werd hersteld.

       • Vervangvoertuig.

       Met een gratis vervangvoertuig voor maximaal drie werkdagen blijft u mobiel terwijl uw Mercedes wordt hersteld.

        • Vliegtuig- of treinticket.

        In plaats van u een vervangvoertuig aan te bieden, kunnen wij ook de kosten van uw reis, heen of terug, per vliegtuig of trein betalen, tot € 400 incl. btw, per persoon.

         • Overnachtingen en hotels.

         Wenst u ter plaatse te wachten tot uw bestelwagen is hersteld, betalen wij gedurende maximaal drie werkdagen de overnachtingen (inclusief ontbijt) voor u en uw passagiers.

          • Uw bestelwagen thuisbrengen.

          Duurt de herstelling langer dan drie werkdagen, dan betalen wij de kosten om uw bestelwagen naar uw gebruikelijk Erkend Servicepunt Mercedes-Benz te vervoeren.

           MobiloVan