Tweewegsgebruik

Op het spoor en de weg.

Eerst zware sleeplasten rangeren, dan van het spoor af, de weg op en naar de volgende opdracht op het spoor. Dat kan maar met één voertuig – de tweewegs Unimog van Mercedes-Benz.

2-wegen-webspecial

De Unimog: Dubbel zo efficiënt - op het spoor en de weg

Dat loopt als een trein: met de tweewegs Unimog beschikt u over een volwaardig rangeervoertuig. Perfect geschikt voor een sleeplast tot 1.000 t. Voorzien van een uitstekend werk- en rijcomfort. En in aankoop tot 60 procent goedkoper dan een rangeerlocomotief. Ook in onderhoud bent u met de tweewegs Unimog goedkoper af. Omdat u tegenover een rangeerlocomotief niet alleen brandstof en andere bedrijfsstoffen uitspaart, maar ook contant geld bij onderhoud, service en uw tussen- en hoofdonderzoek. Bovendien kunt u bij het gebruik de tijden voor aan- en afrijden verkorten en uw tracékosten verminderen: u rijdt gewoon over de weg meteen naar de volgende opdracht en rijdt daar met een hef- en draaisysteem in enkele minuten de sporen op. Alles wat u daarvoor nodig hebt, is een vlak stuk spoor van ongeveer 5 m lang.

Als professioneel vervoerder van gereedschap kan de tweewegs Unimog ook voor de meest uiteenlopende taken in de omgeving van de spoorinfrastructuur worden gebruikt. Van het snijden van het profiel van vrije ruimte tot het reinigen van de sporen, van het onderhoud van de bovenleiding via spoorwerkzaamheden tot het ruimen van sneeuw op de sporen. Of u voert met de Unimog werken uit van de sporen af, zoals de winterdienst op uw fabrieksterrein.

MEER INFORMATIE