De efficiënte kracht voor het energiebeheer.

Professionele werktuigdrager, krachtig transportvoertuig, mobiele werkplaats: de nieuwe Mercedes-Benz Unimog verenigt dit allemaal in één voertuig. En biedt op die manier het volledige spectrum vaardigheden waaruit een slagvaardig wagenpark in het energiebeheer bestaat.

Het maakt niet uit of u nieuwe energiebronnen aanboort, in de dagbouw werkt of voor het onderhoud, de controle en herstelling van uitgestrekte voorzieningsnetwerken verantwoordelijk bent: dankzij het unieke voertuigconcept kunt u met de Unimog ook volledig beladen op volle toeren draaien. En vooral daar waar het er bij het energiebeheer dagelijks op aankomt: op zwaar terrein.

Ook wanneer het eens niet meezit, gaat u met de Unimog toch juiste aan de slag – bij een storing aan het energienet. Zonder op andere transportvoertuigen te moeten overladen, brengt hij team, werktuig, gereedschap en materiaal rechtstreeks ter plaatse. En u kunt de bouwplaats onmiddellijk inrichten en zo de schade zo snel mogelijk verhelpen. Vermogen omhoog, kosten omlaag: de rekening klopt.