CharterWay Service-producten

Alleen een gebruiksklaar bedrijfsvoertuig is ook een rendabel bedrijfsvoertuig.

Om uw mobiliteit te garanderen en om de waarde van uw wagenpark te behouden biedt CharterWay Service daarom componenten aan om de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden naar individuele behoefte te verzekeren.

De CharterWay Service-producten:

Product Omschrijving
Service Complete – Onderhoud en reparatie incl. slijtageonderdelen. Full-Service dienstenpakket, waarmee u de kosten van uw wagenpark in de hand en onder controle houdt.
Service SelectPlus – de verlengde voertuiggarantie met onderhoud. Combinatie van de verlengde garantieperiode van Service ExtendPlus met de onderhoudsdiensten van Service BestBasic.
Service Select – de verlengde aandrijflijngarantie met onderhoud. Combinatie van de verlengde garantieperiode van Service Extend met de onderhoudsdiensten van Service BestBasic.
Service BestBasic – het onderhoudspakket. Dekt alle nodige onderhoudsdiensten.
Service ExtendPlus – uitgebreide voertuiggarantie. Garantie voor het hele voertuig uitgebreid met afzonderlijke delen van de garantie tegen materiële defecten van nieuwe voertuigen.
Service Extend – de verlengde aandrijflijngarantie. Garantie uitgebreid tot de aandrijflijn van uw voertuig voor een voordelige prijs.