Mercedes-Benz originele onderdelen.

Zodat het een Mercedes-Benz blijft.

Aan elk origineel onderdeel van Mercedes-Benz stellen we dezelfde eisen als aan elke Mercedes-Benz vrachtwagen die onze fabriek verlaat. Dankzij de ervaring uit meer dan 100 jaar auto- en onderdelenbouw blijven alle goede eigenschappen van uw voertuig optimaal behouden: Van zijn spreekwoordelijke kwaliteit, zijn beproefde veiligheid tot zijn onvoorwaardelijke betrouwbaarheid, ook na honderdduizenden kilometers. Bovendien blijven onze originele onderdelen door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding ook in spaarzaamheid aanlokkelijk.

Nauwkeurige fabrikantgegevens, uitgebreide controles en omvangrijke tests garanderen dat elk afzonderlijk origineel onderdeel van Mercedes-Benz aan de strengste kwaliteitsnormen beantwoordt en volgens de nieuwste stand der techniek is gebouwd. En om het hoge niveau van onze producten letterlijk onovertroffen te houden, beschermen we ze ook voor uw veiligheid in een unieke hologramverpakking.

Met het uitgekiende wereldwijde netwerk van onze logistieke centra zorgen we ervoor dat alle nodige originele onderdelen van Mercedes-Benz zo snel mogelijk bij uw verkoper voor u klaarstaan. Onze aanbiedingen met vaste prijs voor Mercedes-Benz originele onderdelen omvatten ook de montage, zodat u de prijs van de reparatie gemakkelijk vooraf kunt berekenen.

U bent op zoek naar een Mercedes-Benz Origineel onderdeel? In de Mercedes-Benz onderdelencatalogus vindt u het.

FURTHER BENEFITS