Mercedes-Benz Trucks originele accessoires.

Mercedes-Benz Trucks originele accessoires verlenen uw voertuig de finishing touch.

Zowel in het langeafstandsvervoer als in het zware distributievervoer zijn de originele accessoires perfect op het werk en het leven op de weg afgestemd. Ze zijn praktisch en nuttig om u bij het werk te ondersteunen, en maken het werk efficiënt en veilig. Precies zoals de dagelijkse praktijk dat vereist. En zoals u het wenst.

De originele accessoires leggen ook visuele accenten en verlenen uw Mercedes-Benz vrachtwagen een heel eigen karakter. Met een apart design en luxueuze details beantwoorden ze aan de strengste eisen.
Ook voor meer woon-, slaap- en werkcomfort hebben wij voor u producten in het assortiment.

Met originele accessoires verschijnt beproefde kwaliteit op de weg. Alle producten van het assortiment van originele accessoires moeten aan dezelfde hoge kwaliteitscriteria voldoen als de onderdelen voor serieproductie. Al onze accessoires moeten stuk voor stuk in zware tests bewijzen dat ze opgewassen zijn tegen het dagelijkse werk in en aan een vrachtwagen.
Van de elektromagnetische compatibiliteit over de zomer- en wintertests tot de crashtest – enkel accessoires die aan de verplichte testen voldoen, voldoen ook aan de eisen uit de praktijk. En aan die van u.

De originele accessoires zijn enkel verkrijgbaar via serviceafdelingen van Mercedes-Benz. Daar krijgt u ook uitvoerig advies. Een uitgebreid overzicht vindt u ook in de grote algemene catalogus van originele Mercedes-Benz accessoires. Of u vraagt informatie aan uw Mercedes-Benz Partner - hij heet u van harte welkom en geeft u graag advies.