De nieuwe dimensie voor rendement.

Lager brandstofverbruik, hogere rendabiliteit. Vanaf de eerste dag.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Actros hebben we alles opnieuw in vraag gesteld. Het resultaat: de duidelijke verlaging van het brandstofverbruik. En bijzonder lage totaalkosten door speciaal op de nieuwe Actros afgestemde en nauw met elkaar verweven services en diensten zoals het standaard ingebouwde telematicasysteem FleetBoard. Allemaal met één doel voor ogen: Uw rendabiliteit verhogen.

met tot een 7 % lager brandstofverbruik dan zijn voorganger rijdt de nieuwe Actros met de Euro V-lijnmotor bijzonder zuinig. Ook de standaard Euro VI-motoren vormen een nieuwe maatstaf – met tot 5 % minder verbruik dan het vorige model met Euro V-motor. De Euro VI-motoren zijn in vier cilinderinhoudklassen en in totaal 16 vermogensklassen van 175 kW tot 460 kW verkrijgbaar. Dankzij de combinatie van deze nieuw ontwikkelde, zuinigere motoren met tal van aanvullende innovatieve systemen vormt de nieuwe Actros de norm in rendabiliteit. Voor een duidelijke besparing zorgen bijvoorbeeld ook brandstofbesparende hulpaggregaten, de geoptimaliseerde standaard schakelautomaat Mercedes PowerShift3, een uitgekiende aerodynamica en het innovatieve hulpsysteem Predictive Powertrain Control.

Uiterst winstgevende totaaloplossing.

Om u de technische mogelijkheden van de nieuwe Actros nog beter te laten benutten, willen we de netwerkcommunicatie tussen onze vrachtwagens en ons dienstenaanbod nog sterker uitbouwen: Daarbij opteren wij voor de verschillende, speciaal op de nieuw ontwikkelde Actros afgestemde services en diensten, die de totale kosten zo laag mogelijk helpen te houden en zo een bijzonder rendabele totaaloplossing bieden. Dat zijn bijvoorbeeld het gebruik van moderne telematicasystemen, een uitgebreid servicecontract, aantrekkelijke financiële voorwaarden met gegarandeerde, hoge restwaarden en cursussen om minder te verbruiken. In de praktijk betekent dat voor u: lage totale kosten, meer rendabiliteit. Vanaf de eerste dag.