Cabinevarianten.

Omdat wij niet in compromissen geloven: cabines die voor het gebruik zijn ontworpen.

Dankzij een breedte van 2500 en 2300 mm en een tegenover het vorige model 2300 mm toegenomen lengte biedt de nieuwe Actros met de cabines CompactSpace, ClassicSpace, StreamSpace, BigSpace en GigaSpace een optimaal antwoord op vrijwel elke vraag naar ruimte, uitrusting en comfort.

Meer toepassingsgerichtheid, meer comfort.

Met in totaal vijf dakvormen, twee breedtes en verschillende hoogtes bieden de elf cabinevarianten uitstekende voorwaarden om de job in het langeafstandstransport graag en goed uit te voeren. Voor alle cabines zijn als optie talrijke extra uitrustingsopties verkrijgbaar om de werk- en woonruimte nog individueler en comfortabeler te maken.

CompactSpace

De CompactSpace-cabine met een breedte van 2300 mm, een plat dak en een motortunnel van 170 mm of 320 mm hoog is uitstekend geschikt voor autotransport.

ClassicSpace

De ClassicSpace-cabine met een breedte van 2300 mm en een 170 mm of 320 mm hoge motortunnel is voor het regionale langeafstandsvervoer bestemd. Als optie is de cabine ook met een vlakke vloer beschikbaar.

StreamSpace

De 2300 mm brede StreamSpace-cabine is ontworpen voor één bestuurder in het nationale langeafstandstransport. Bovenop de varianten met motortunnel van 170 mm of 320 mm is ze als optie verkrijgbaar met een doorlopend vlakke vloer, wat een stahoogte* oplevert van 1,97 m, en 100 l meer cabinevolume en 70 l meer opbergruimte ten opzichte van het vorige model. De StreamSpace-cabine is eveneens verkrijgbaar met een breedte van 2500 mm en een vlakke vloer – voor nog meer bewegingsvrijheid en opbergruimte voor toepassingen in het internationale langeafstandstransport. Door haar lage luchtweerstand draagt de StreamSpace-cabine bij tot het bijzonder lage verbruik en biedt ze in vergelijking met de andere cabines van de nieuwe Actros de beste verhouding tussen aerodynamica en wooncomfort.

BigSpace en GigaSpace.

De BigSpace-cabine met vlakke vloer, een stahoogte* van 1,99 m en een breedte van 2500 mm is ideaal voor internationale ritten en onderscheidt zich door veel bewegingsvrijheid en een massa opbergruimte. In cijfers uitgedrukt: 5700 l interieurruimte en 890 l opbergruimte.

Alleen de GigaSpace-cabine biedt nog meer plaats en comfort. Hij werd ontworpen voor het internationale langeafstandstransport en biedt ook de nodige opbergruimte voor twee personen. Met een 920 l grotere ruimte, 50 l meer opbergruimte en een stahoogte* van 2,13 m biedt hij in vergelijking met de Actros Megaspace-cabine niet alleen een indrukwekkend gevoel van ruimte, maar ook extra veel plaats voor alles wat mee moet.

* tussen de zetels