Verleent beslissende waarden nog meer nadruk.

Op het eerste gezicht – en na vele duizenden kilometers.

De nieuwe Atego overtuig in elk opzicht. Omdat hij de uitstekende eigenschappen van zijn voorganger niet alleen in zich meedraagt, maar omdat hij deze sterke punten ten volle benut.

Daarbij horen bijvoorbeeld zijn hoge kwaliteit, zijn uitstekende betrouwbaarheid en zijn duurzame constructie. Bovendien zorgen vele nieuwe uitrustingen en technische maatregelen ervoor dat u met de nieuwe Atego ook op het vlak van efficiëntie en inzetbaarheid over een truck beschikt die zowel overtuigend is in de boekhouding als in zijn dagelijks gebruik. De nog betere opbouwmogelijkheden en de toegenomen milieuvriendelijkheid zijn nog bijkomende voordelen. Ze benadrukken de waarde van de nieuwe Atego en maken hem tot de eerste keuze in het lichte distributievervoer.

In het bijzonder de nieuwe toekomstgerichte en bijzonder spaarzame 4- en 6-cilinder in lijnmotoren dragen hiertoe bij. Want met deze motoren vervult u nu al de emissienorm Euro VI die in 2014 in werking treedt. De standaard schakelautomaat Mercedes PowerShift 3, een bijzonder soeverein rijgedrag en optioneel verkrijgbare, aantrekkelijke aluminiumvelgen zijn nog extra troeven die de Atego snel herkenbaar maken tussen de massa. Bovendien benadrukt het nieuwe interieurdesign zijn meerwaarde. Bijvoorbeeld door de nieuwe vormgegeven, ergonomische bestuurderswerkpost, die verkrijgbaar is in drie verschillende cockpitvarianten. Uitrustingen zoals het optionele lederen stuurwiel en de als optie verkrijgbare comfortzetel met trillingdemper doen de rest. U ziet het, met de nieuwe Atego beschikt u in het lichte distributievervoer over een truck die geen vragen meer openlaat. En een truck die er zonder twijfel voor zorgt dat u in het distributievervoer nog voordeliger onderweg bent. Stap in!