Voor meer efficiëntie. Vandaag en in de toekomst.

Speciaal ontwikkeld voor het zware distributietransport.

Om de efficiëntie in het zware distributietransport nog verder te verhogen, hebben onze ingenieurs en ontwerpers bij de ontwikkeling van de Antos extra aandacht besteed aan al wat de duurzaamheid van de Antos kan verhogen en uw kosten aanzienlijk kan verlagen. Behalve de uitgekiende aerodynamica van de nieuwe cabines, de verminderde rolweerstand en bijvoorbeeld hulpaggregaten met verlaagd verbruik dragen vooral de Euro VI-motoren en de uitlaatgastechnologie van Mercedes-Benz bij tot het lage verbruik en dus het hoge rendement van de nieuwe Antos. Daarbij bekoort de Antos ook uw klanten die een lagere uitstoot van CO2 en partikels wensen.

Naar de webspecial

Elke vrachtwagen kost geld, de onze bespaart. Lees meer

Meer rendabiliteit. Vanaf de eerste dag.

De doorgedreven efficiëntie van de Antos wordt ook in zijn opbouwvriendelijkheid weerspiegeld. Ze komt op een bijzondere manier tegemoet aan het grote aandeel van vrachtwagens met laadbak in het zwaar distributietransport. Bij de keuze, montage en aansluiting van het opbouwsysteem en bij de inbouw van de bedieningselementen en weergave-instrumenten. Kortom Alles draagt ertoe bij dat de Antos zijn werk sneller en voordeliger kan verrichten.

Winstgevende totaaloplossing.

Om u de technische mogelijkheden van de Antos nog beter te laten benutten, willen we de netwerkcommunicatie tussen onze vrachtwagens en ons dienstenaanbod nog sterker uitbouwen. Daarbij opteren wij voor de verschillende, speciaal op de Antos afgestemde
services en diensten, die de totale kosten zo laag mogelijk helpen te houden en zo een bijzonder rendabele totaaloplossing bieden. Dat zijn bijvoorbeeld het gebruik van moderne telematicasystemen, een uitgebreide serviceovereenkomst, aantrekkelijke financiële voorwaarden met gegarandeerde, hoge restwaarden en cursussen om minder te verbruiken. In de praktijk betekent dat voor u: Meer rendabiliteitVanaf de eerste dag.