Hoge kwaliteit, uitmuntende betrouwbaarheid en efficiëntie.

Op het eerste gezicht – en na vele duizenden kilometers: de nieuwe Atego overtuigt in elk opzicht. Niet alleen omdat hij begiftigd is met de uitstekende eigenschappen van zijn voorganger, maar ook omdat hij deze kwaliteiten verder uitbouwt.

De blijvende waarde van de nieuwe Atego blijkt uit eigenschappen als zijn hoge kwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid, en zijn duurzaamheid en weerstandsvermogen. Daarnaast hebt u dankzij een groot aantal nieuwe uitrustingen en technische maatregelen met de nieuwe Atego ook op het gebied van efficiëntie en gebruik een vrachtwagen die evenzeer in de boekhouding als op de bouwplaats overtuigt. De nog toegenomen opbouwvriendelijkheid en de verbeterde milieuvriendelijkheid zijn bijkomende voordelen. Ze versterken de waarde van de nieuwe Atego en maken hem tot de eerste keuze in de bouwsector.

Dat wordt in het bijzonder duidelijk met bijvoorbeeld de nieuwe, toekomstgerichte en bijzonder zuinige 4- en 6-cilindermotoren. Want met deze motoren beantwoordt u nu al bijzonder voordelig aan de vanaf 2014 geldende emissienorm Euro VI. De als optie verkrijgbare schakelautomaat Mercedes PowerShift 3, de nieuw ontworpen, ergonomische bestuurderswerkplek en een bijzonder evenwichtig rijgedrag zijn andere kwaliteiten van de nieuwe Atego. Het nieuwe exterieur- en interieurdesign verhoogt de meerwaarde nog meer. U merkt het, met de nieuwe Atego verschijnt in de bouwsector en aanverwante bedrijven een echte professional, die in het dagelijks gebruik vrijwel niets te wensen overlaat. En die er in beslissende mate toe bijdraagt dat uw transport in de bouwsector nog rendabeler verloopt. Stap maar in.