Service.

Service zonder restricties, voor een vrachtwagen zonder restricties.

Voor nog meer efficiëntie en meer gebruik in de bouwsector en aanverwante bedrijven: een dicht netwerk van werkplaatsen met langere openingstijden, Mercedes-Benz Service24h, extra diensten die de rendabiliteit helpen te verhogen en een uitgebreid team van specialisten die u graag voorthelpen. Zonder restricties.

Voor alle werkzaamheden in de werkplaats beschikt u in Europa over ongeveer 1800 Mercedes-Benz servicesteunpunten, waarvan er vele tot 22 uur of zelfs tot 24 uur geopend zijn. En voor snelle hulp bij panne of een ongeval is de Mercedes-Benz Service24h voor u de klok rond bereikbaar. Eén telefoontje volstaat – en wij zetten alles in beweging. Bovendien blijft de duur van de reparatie sterk beperkt dankzij onze geschoolde medewerkers en een efficiënte onderdelenlogistiek, die ervoor zorgen dat uw nieuwe Atego zo snel mogelijk weer op weg is. Pakketten voor een vaste prijs, waarbij u vooraf precies weet welke kosten u betaalt en hoelang het onderhoud of de reparatie duurt, maken het hele proces ook eenvoudiger. Ook het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen zorgt ervoor dat uw nieuwe Atego langer meegaat, beter presteert en zijn waarde behoudt.

TruckStore.

De partner voor tweedehandswagens van Mercedes-Benz neemt uw vrachtwagen onafhankelijk van het merk over of koopt hem aan. Naast een ruime keuze aan voertuigen biedt TruckStore bijvoorbeeld ook een garantie in heel Europa voor 12 maanden op de hele aandrijflijn. Indien gewenst geeft TruckStore u de restwaarde en koopt uw voertuig op het einde van de vooraf bepaalde gebruiksduur terug.

DriverTraining.

Bij de Mercedes-Benz DriverTraining leert u het potentieel van uw Atego ten volle te benutten. Ook kunt u alle opleidingen volgen conform de wet die de bekwaamheid van beroepschauffeurs in het wegvervoer regelt. Desgewenst geven wij de DriverTraining ook rechtstreeks bij u of een Mercedes-Benz Partner in uw buurt.

MEER INFORMATIE