De professional voor professionals.

Om nog beter uitgerust te zijn voor het werk in de bouwsector en aanverwante bedrijven: nieuw ontworpen cabines, met een nog betere ergonomie en een hoger werkcomfort. Ook maken de nieuwe standaard gemonteerde, koppelrijke Euro VI-motoren, de als optie verkrijgbare schakelautomaat Mercedes PowerShift 3 en een geruststellend, veilig rijgedrag een uitstekende indruk.

Met de nieuwe Atego staat een nieuwe generatie vrachtwagens met een groot aantal nieuwe uitrustingen tot uw beschikking. Daarmee zorgt de nieuwe Atego ervoor dat het zware werk in bouwgerelateerde bedrijven gewoon gemakkelijker wordt.

Cabines, uitrustingen

Zo verlenen de nieuw vormgegeven cabines de Atego niet alleen een markant, uniek uiterlijk, maar overtuigen ze ook met hun indrukwekkende innerlijke waarden: om de Atego heel specifiek op de praktijk af te stemmen, is hij verkrijgbaar met drie verschillende cockpitvarianten, die in combinatie met het nieuwe combi-instrument, het nieuw multifunctioneel stuur en de comfortabele zetels een hoog rij- en werkcomfort verschaffen. Alle bedieningselementen en opbergvakken zijn ergonomisch geplaatst om het werken in de vrachtwagen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Motoren, transmissies.

Ook tijdens het rijden wordt meteen duidelijk: de vele nieuwe kwaliteiten van de Atego komen in de praktijk meteen aan het licht. Dat zijn bijvoorbeeld de nieuwe stuurinrichting, de nieuw ontwikkelde achterasgeleiding, de als optie verkrijgbare schakelautomaat Mercedes PowerShift 3 en de krachtigere, maar toch brandstofbesparende 4- en 6-cilindermotoren.

Rijcomfort, opbouwvriendelijkheid.

En omdat aan werken met de vrachtwagen in bouwgerelateerde bedrijven heel uiteenlopende eisen worden gesteld, laat de nieuwe Atego ook bij de opbouwsystemen zo goed als niets te wensen over. Dat begint bij de meest uiteenlopende vooruitrustingssystemen af fabriek – en houdt nog lang niet op bij de als optie verkrijgbare ploegcabine. Al bij al komt het erop neer dat u met de nieuwe Atego beter dan ooit op de dagelijkse praktijk in bouwgerelateerde bedrijven bent voorbereid. Nu en in de toekomst.