Zwaar transport gemakkelijk gemaakt.

De Arocs tot 250 ton.

Met de Arocs tot 250 ton komt een voertuig op de weg dat consequent ontwikkeld en gebouwd werd voor het vervoeren van grote en zware lasten.Meer nog: De Arocs tot 25 ton zet nieuwe maatstaven op het vlak van comfort, prestaties en flexibiliteit. Bij de eerste aanblik, tijdens elke rit en de pauzes daartussen – met zijn cabines biedt hij precies het werk- en wooncomfort dat u nodig hebt voor zwaar transport.

Met zijn krachtige, betrouwbare Euro VI-motoren, de schakelautomaat Mercedes PowerShift 3 en bijvoorbeeld de turbo-retarder-koppeling beschikt hij over een krachtige, uiterst belastbare aandrijving, die steeds precies het vermogen levert dat het zware transport in de praktijk vereist.

En opdat u het enorme vermogen ook betrouwbaar zou kunnen inzetten, hebben we de Arocs tot 250 ton uitgerust met een bijzonder robuust chassis-, verings- en koetswerkconstructie, die de geleverde kracht bij maximale belasting nauwkeurig op de weg overdraagt.

Voor een maximale flexibiliteit en toepassingsgerichtheid zorgt het omvattende aanbod uitrustingen en speciale modellen, dat voor praktisch elke toepassing een perfect geconfigureerd voertuig biedt.