De nieuwe klasse van service en diensten.

Rendementsverhogende service en diensten

Opdat bij u alles perfect zou lopen, stellen wij u onze diensten op maat voor. Naast het dichte werkplaatsnetwerk in heel Europa dragen bijvoorbeeld op de nieuwe Arocs telematica-, mobiliteits- en financiële diensten op maat ertoe bij dat u bijzonder rendabel onderweg bent. Bovendien is er ons omvangrijke accessoireprogramma dat uw nieuwe Arocs een individuele touch geeft.

Efficiëntieverhogende services en diensten.

Niet te vergeten – de MercedesServiceCard en bijvoorbeeld de Mercedes-Benz DriverTrainingen**, waarbij niet alleen een bijzondere brandstofbesparende en dus economische, maar ook veilige rijstijl wordt aangeleerd. In het branche-informatiecentrum in Wörth hebt u de mogelijkheid om uitgebreid advies in te winnen en met ca. 180 volledig gebouwde voertuigen een testrit te maken, ze te testen, te vergelijken en u over onze omvangrijke diensten te informeren. Mensen van DriverTraining staan ook in België te uwer beschikking. Ons opleidingscentrum is bovendien door de FOD Mobiliteit gecertificeerd om opleidingen in het kader van de vakbekwaamheid te geven.

En met TruckStore beschikt u over nog een krachtiger lid van onze dienstenfamilie dat beantwoordt aan de strengste eisen. Een ambitie die overigens ook het omvangrijke accessoireprogramma voor de nieuwe Arocs in elk opzicht wil nakomen. U ziet het: wij doen er alles aan opdat u zich in de nieuwe Arocs optimaal zou voelen, mobiel blijft en altijd rendabel onderweg bent.

* Alleen i.c.m. het optioneel verkrijgbare telematicasysteem FleetBoard®.
** Een BlueEfficiency Power-dienstverlening.