De nieuwe kracht voor uw onderneming.

Van doorslaggevend belang in het bouwtransport is niet alleen enorme kracht opbouwen, maar de beschikbare kracht in elke situatie op de weg overbrengen. De Arocs overtuigt met beide. Elke dag opnieuw. En bij elke job in het bouwtransport.

De nieuwe Arocs trekt zich in elke situatie probleemloos uit de slag. Omdat we hem standaard hebben uitgerust met robuuste en koppelrijke Euro VI-motoren, de geperfectioneerde, standaard schakelautomaat Mercedes PowerShift 3 en een nieuwe, unieke vering- en chassisconstructie.

Alle componenten van de aandrijflijn worden uitsluitend bij Mercedes-Benz vervaardigd en zijn ontworpen voor het zware werk in het bouwtransport. De intelligente sturing van de aandrijfcomponenten, het hoge koppel van motoren en de uitgestelde schakeltijden van Mercedes PowerShift 3 zorgen ervoor dat meer kracht dan ooit beschikbaar is.

Voor een optimale tractie en een goede bestuurbaarheid vormen de aandrijving, het chassis, de vering en het chassis een precies op elkaar afgestemd team, dat bij alle Arocs optimaal berekend is op elk gebruik op de weg, op de werf of op extreem zwaar terrein.

Kortom: de nauwkeurig afgestemde combinatie van aandrijving en dragende constructie garandeert dat de enorme kracht van de motor van de Arocs optimaal op de grond wordt overgezet en steeds doelgericht kan worden benut.