De beste krachten voor de zwaarste lasten.

De Arocs Loader en de Arocs Grounder.

Sectorgerichte voertuigconcepten.

Met de nieuwe Arocs wordt bouwtransport efficiënter dan ooit. Om deze ambitie nog beter waar te maken waar laadvermogen belangrijk is, zoals bij kipopleggers en betonmixers en in zware gebruiksomstandigheden, hebben wij de Arocs Loader* en de Arocs Grounder* ontwikkeld.

* Een aantal types zijn volgens planning pas verkrijgbaar vanaf 07/2013.

Voor transport waarbij laadvermogen belangrijk is.

Bij de Arocs Loader werden alle mogelijkheden om eigengewicht uit te sparen gecontroleerd en – voor zover technisch zinvol – consequent uitgevoerd. Het resultaat: 4 x 2-trekkers met geoptimaliseerd laadvermogen, die tot de lichtste in het bouwtransport behoren. En 8 x 4/4-betonmixers met een maximaal toegelaten massa van 32 t, waarmee u dankzij een bijzonder laag eigengewicht van maximaal 9250 kg met elke rit 8 kubieke meter transportbeton kunt leveren. Dat rendeert. Vanaf de eerste dag.

Voor hogere belastbaarheid.

De Arocs Grounder werd ontworpen voor extreem gebruik in zware omstandigheden. Met andere woorden: dankzij een groot aantal technische ingrepen is hij nog robuuster en bijzonder stabiel, en heeft hij een uitzonderlijk draagvermogen.

Al bij al beschikt u met de Arocs Loader en de Arocs Grounder over twee topkrachten, die het rendement in het bouwtransport verder kunnen verhogen. Voor meer informatie en uw heel eigen voertuigconfiguratie maakt u het best een afspraak met uw Mercedes-Benz Partner.